تحولات لبنان و فلسطین

عضو هیئت علمی دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت گفت: مهم‌ترین پیام قیام امام حسین (ع) ایستادگی و مقاومت بود و برخی با تحریف‌های جدید سعی در به انحراف کشاندن قیام حسینی دارد.

تحریف‌های جدید برای انحراف کشاندن قیام امام حسین(ع) است

به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید صادق پیشنمازی عضو هیئت علمی و معاون پژوهشی دانشگاه بین‌المللی اهل بیت(ع) درباره برخی ادعاها مبنی براینکه صحبت امام حسین(ع) و عمرسعد در کربلا برای مذاکره و ترک جنگ بود، گفت: مهم‌ترین پیام قیام امام حسین (ع)،‌ ایستادگی و مقاومت بود و دشمن اگر نتواند از گسترش روز افزون پیام قیام حضرت اباعبدالله جلوگیری کند، سعی در به انحراف کشیدن آن دارد.

آیت‌الله پیشنمازی با بیان اینکه قیام امام حسین (ع) دارای دو بعد ظاهری و باطنی است، تصریح کرد: صحبت امام حسین(ع) با عمر سعد بعد ظاهری قیام عاشورا و برای اتمام حجت با او صورت گرفت و اینکه حضرت اباعبدالله می‌خواست با عمر سعد سازش کند اصلاً حرف درستی نیست.

وی افزود: جایگاه امام حسین(ع)، جایگاه مبارزه با ظلم و فساد است و اگر امام حسین (ع) می‌خواست با دشمن سازش کند خیلی زودتر از رسیدن به کربلا با دشمن کنار می‌آمدو شرایط آنها را می پذیرفت؛ در حالیکه حضرت سیدالشهدا تا پای شهادت کوتاه نیامد و ایستادگی کرد.

این کارشناس تاریخ اسلام با اشاره به اینکه در زمان اباعبدالله افراد «کوته‌بین‌» کار حضرت را تمام شده فرض می‌کردند تصریح کرد: امروز بعد از گذشت 1400 سال از قیام امام حسین (ع) شاهد آن هستیم که پیام مقاومت سرسختانه حضرت سیدالشهدا به تمام جوامع بشری منتقل شده و امام حسین (ع) الگوی تمام گروههای مقاومت و آزادی خواهان عالم است.

معاون پژوهشی دانشگاه بین‌المللی اهل بیت(ع) با شاره به نقش مهم علما و حوزه های علمیه درباره لزوم برخورد با این تحریفات، تأکید کرد: مهمترین آفت جامعه جهل وبدفهمی است و مهمترین وظیفه علمای راستین اسلام و حوزه‌های علمیه علاوه بر تبیین بعد تاریخی واقعه کربلا، تبیین بعد عقلانی و ارزشی آن است.

آیت‌الله پیشنمازی خاطرنشان کرد: علما و حوزه‌های علمیه باید بکوشند تا علاوه بر معرفت زایی به برجسته‌سازی مفاهیم اصلی قیام امام حسین(ع) مانند ظلم ستیزی و شهادت طلبی بپردازند البته برخی اگر نتوانند از گرایش روز افزون مردم به سمت مکتب امام حسن (ع) جلوگیری کنند، سعی در به انحراف کشیدن آن خواهند داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.