به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از بیرجند، سیدمحمد حسین زینلی در آیین امضای تفاهمنامه همکاری سه جانبه تاسیس مجموعه آزمایشگاهی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه بیرجند، اظهار داشت: اگر با کمی دقت در استان بنگریم مشاهده می کنیم فقر و تنگدستی به لحاظ خشنونت اقلیم حداقل میراث بین نسلی ماست.
وی افزود: متاسفانه باید گفت فقر و تنگدستی ارث اولیه هرکدام از خانواده های است که در شرق کشور زندگی می کند و برای این کار چه باید کرد.
رئیس هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند تصریح کرد: برای برطرف کردن و حل این معضل غیر از همکاری با مراکز علمی و دانشگاهی راه حلی نیست یعنی اگر ما با دانشگاه همکاری می کنیم و این افتخار و توفیق را داریم حقیقتا برای ریشه کن کردن فقر و تنگدستی تلاش می کنیم.
زینلی بیان کرد: برای فرزندان و آیندگان اگر به اقلیم، معیشت و ساختار منطقه وقوف داریم راحت می توانیم برای آن راه حل پیش بینی کنیم و هیچ راه حلی بهتر از یاری انسان های برگزیده و کسانی که صادقانه با افکار و ایده هایشان بتواند منطقه مان را نجات دهد نیست و ما نیز به اندازه توان و سهم خودمان به کمک آنان برویم.
رئیس هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند تصریح کرد: بر این اساس انگیزه و خرد جمعی با الگوگیری از کارهای بزرگی که در سطح کشور و دنیا انجام می شود بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند تاسیس شده و تاکنون نیز خدمات مطلوبی داشته است که از خیرین، اعضا و هیئت مدیره این بنیاد کمال تشکر را داریم.
زینلی بیان کرد: در این راستا نیز از خانواده کاشی فرزاد سپاس گذاری می شود که در این امر حامی دانشگاه بوده و همیشه در امر کارآفرینی و کار خیرپیش قدم بوده اند.
وی افزود: این روز هم برای مجموعه کاشی فرزاد و هم دانشگاه بیرجند و هم نهاد نو پای حامیان دانشگاه بیرجند روز میمون و مبارکی است.
نظر شما