به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، حمید صرامی ظهر پنج شنبه در نشست خبری اظهار داشت: طرح آموزشی آشنایی با روشهای توانمندسازی و پیشگیری از مصرف مواد مخدر و روانگردانها در مدارس متوسطه خراسان جنوبی انجام میشود
وی یکی از عوامل گرایش زنان و دختران به مواد مخدر را حضور آنان در عرصه جوامع عنوان کرد و اظهار داشت: گرایش این قشر به موادمخدر ۴ برابر است و ۸۰ درصد از زنان و دختران معتاد دارای یکی از اختلالات اضطرابی هستند.
مشاور دبیرکل و دبیر اتاقهای فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه ۲۱ درصد از کارگران در محیط های صنعتی دچار اعتیاد قطعی هستند یادآور شد: در خراسان جنوبی در برخی موارد مصرف تریاک و حشیش در طبقهای از کارگران مشاهده میشود که از سطح میانگین کشوری بالاتر است.
صارمی با بیان اینکه میزان آسیب پذیری در قشر جوان در حال افزایش است گفت: فقدان مهارت کنترل خشم در دانشجویان، فقدان مهارت ارتباطات و عدم غنیسازی اوقات فراغت باعث بیشتر شدن آسیب پذیری در این قشر شده است.
وی با بیان اینکه مصارف موادی مانند حشیش و تریاک در برخی از دانشگاههای استان مشاهده شده است خاطرنشان کرد: در برنامه ششم توسعه در بند ۵۷ سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری سالیانه باید ۵ درصد مصرف مواد کاهش یابد که در پایان باید این رقم به ۲۵ درصد کاهش برسد.
مشاور دبیرکل و دبیر اتاقهای فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه دستگاههای مبارزه با عرضه طی ۳۷ سال بعد از انقلاب بالغ بر ۱۰ هزار تن مواد کشف کردند بیان کرد: این میزان یک رکورد بیسابقه است.
صارمی با اشاره به بحث اعدام قاچاقچیان تصریح کرد: با توجه به تحولات در سطح جامعه و مصرف نوع مواد مخدر در کشور اعدامها در چارچوبهایی که بیشتر اثر دارد انجام خواهد شد و همچنین اعدام برای قاچاقچیان انجام میشود.
مشاور دبیرکل و دبیر اتاقهای فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: اعتبارات کل پیشگیری طرح کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای توانمندسازی و پیشگیری از مصرف مواد مخدر و روان گردانها در مدارس متوسطه کشور ۱۶ میلیارد تومان در سال است که این رقم به تناسب جمعیت، میزان آسیب پذیری و شیوع برنامههای مداخله توزیع میشود.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۵ درصد دانشجویان کشور سیگار میکشند یادآور شد: برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان باید طرحهایی مطرح شود.
نظر شما