تحولات لبنان و فلسطین

۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۷
کد خبر: 480324

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه از آسیب‌های جدی که امروز در نظام آموزشی وجود دارد، طولانی بودن تعطیلات تابستانی است، گفت: لایحه تغییر تقویم نظام آموزشی در وزارت آموزش و پرورش در دست تهیه است.

تعطیلات تابستان کم می شود؟

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، مهدی نویدادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص «تغییر تقویم نظام آموزشی»، اظهار داشت:‌ بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، آغاز سال تحصیلی اول مهر و پایان آن اردیبهشت ماه است؛ ضمن اینکه خرداد ماه، فصل امتحانات است.

وی ادامه داد: این مصوبه باعث شده است تا بعضی از تعطیلی‌های اجباری مانند تعطیلی مدارس که به خاطر آلودگی هوا ایجاد می‌شود، اشکالاتی در فرآیند یادگیری دانش‌آموزان به وجود آورده و باعث کاهش زمان یادگیری دانش‌آموزان شود.

نویدادهم با برشمردن دلایل موافقت آموزش و پرورش با تغییر مصوبه مجلس، افزود: به دلایل مختلف این وزارتخانه معتقد است که اگر این مصوبه تغییر کند، اثربخشی نظام آموزشی را افزایش خواهد داد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در تشریح دلایل این موضوع، یادآور شد: یکی از آسیب‌های جدی که امروز در نظام آموزشی وجود دارد، طولانی بودن تعطیلات تابستانی است و در این ایام دانش‌آموز از نظر آموزشی و تربیتی آسیب می‌بیند.

نویدادهم بیان داشت:‌ با توجه به اینکه در کشوری زندگی می‌کنیم که اقلیم‌های مختلف آب و هوایی وجود دارد، پیشنهاد این است که با منعطف کردن زمان آموزش، می‌توان از فرصت حضور دانش‌آموزان در مدرسه استفاده بیشتری برد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در توضیح این موضوع تصریح کرد: این موضوع به این معنی است که الزاماً در همه کشور برای نمونه، اول مهر آغاز سال تحصیلی نباشد و این را به اقتضای شرایط استان‌ها شناور کرد.

وی اضافه کرد: پایان سال تحصیلی نیز اردیبهشت یا خرداد نباشد و در همه کشور در زمستان‌های سرد و مناطق سردسیر، الزاماً دانش‌آموزان به مدرسه نروند و تعطیلات زمستانی برای آنها پیش‌بینی کرد.

نویدادهم گفت: به این دلایل وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است، با شناور کردن زمان آموزش، زمینه استفاده بهینه از فرصت آموزشی فراهم آید که این موضوع، نیاز به تصویب در مجلس شورای اسلامی دارد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه خوشبختانه دولت این موضوع را تصویب کرده است، یادآور شد: این موضوع در قالب یک لایحه به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌شود.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش با این تغییرات موافق است، عنوان کرد: جلساتی در وزاتخانه برگزار شده است تا این لایحه تنظیم شده و دولت آن را تصویب کند و به مجلس بفرستد.

نویدادهم در خصوص «جلسه آتی شورای عالی آموزش و پرورش و موضوع آن»، خاطر نشان کرد: موضوع بررسی نظام‌های سند تحول در جلسه آتی شورای آموزش و پرورش بررسی می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.