تحولات منطقه

متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه امکان کنترل کامل بیماری صرع در ۷۰ درصد بیماران وجود دارد، گفت: خانواده و اجتماع باید نحوه برخورد با این بیماری را بدانند و شناخت کامل نسبت به آن داشته باشند.

کنترل کامل بیماری صرع در ۷۰ درصد بیماران/ شناخت جامعه از بیماری صرع اندک است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از فارس،  سید مهران همام در آستانه برگزاری سیزدهمین کنگره بین‌المللی صرع اظهار داشت‌: امروزه نمی‌توان گفت که همه جنبه‌های درمانی این بیماری حاصل شده است ولی موفقیت‌های چشمگیری در زمینه دارویی حاصل شده است و  در ایران خوشبختانه مشکل دارویی نداریم ولی گاهی قیمت دارو برای بیماران مشکل‌آفرین است چرا که صرع جزو بیماری‌های خاص نیست.

متخصص مغز و اعصاب افزود: در ۷۰ درصد موارد بیماری صرع می‌تواند کاملاً تحت کنترل قرار گیرد و در ۳۰ درصد موارد هم اقداماتی دیگری همچون جراحی انجام می‌شود.

به گفته وی، در مواردی که دارو در درمان بیماری جوابگو نباشد و یا یک ضایعه یا تومور قابل برداشت در مغز وجود داشته باشد، امکان جراحی وجود دارد.

متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه گاهی حاشیه‌های این بیماری از خود بیماری در جامعه پر رنگ‌تر وجود دارد، گفت: خانواده و اجتماع باید نحوه برخورد با این بیماری را بدانند و شناخت کامل نسبت به آن داشته باشند. چرا که همه افراد با شناخت پیش‌آگاهی‌های مختلف می‌توانند به این بیماران کمک کنند.

همام با اشاره به اینکه شناخت جامعه از بیماری صرع اندک است، بیان داشت: مدت زمان حمله این بیماری می‌تواند از چند ثانیه تا چندین دقیقه باشد ولی اگر مدت زمان آن بیش از ۵ دقیقه به طول انجامد، لازم است با اقدامات اورژانس و دخالت درمانی متوقف ‌شود.

وی اضافه کرد: هر عاملی همچون ضربه به مغز، عفونت مغزی، ناهنجاری‌های مادرزادی، تب و تشنج دوران کودکی و گاهی موارد ژنتیک از دلایل عمده این بیماری است. البته هنوز بسیاری از مواقع دلیل بروز این مشکل در افراد مشخص نیست ولی آنچه روشن است این بوده که می‌توان این امید را به بیماران داد که کنترل صرع امروزه امکان‌پذیر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.