به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، محققان خواص بیشمار منیزیم را بر سلامت روان و جسم انسان تشریح کردند.
این در حالیست که منیزیم تقریبا در تمام کارکردها و بافتهای بدن از سیستم ایمنی تا سلامت قلب کارآیی دارد. نتایج مطالعه ای جدید در چین نشان میدهد وجود منیزیم در رژیم غذایی خطر بیماریهای قلبی، سکته مغزی و دیابت را کاهش میدهد. افرادی که از میزان بالایی منیزیم در رژیم غذایی شان استفاده میکنند 10 درصد کمتر در معرض بیماری قلبی، 12 درصد کمتر در معرض سکته مغزی و 26 درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع دو هستند.
کارشناسان توصیه میکنند مردان در روز حدود 300 میلی گرم و زنان 270 میلی گرم منیزیم مصرف کنند به رغم این توصیهها کمبود منیزیم نسبتا شایع است.
دکتر فودی وانگ نویسنده ارشد این مطالعه از دانشکده سلامت عمومی دانشگاه ژجیانگ گفت: منیزیم برای بیش از 300 واکنش شیمیایی مختلف در بدن از جمله سوخت و ساز گلوکز، تولید پروتئین و نوکلئیگ اسید ضروری است. همچنین این ماده به حفظ عملکرد ماهیچهها و سیستم اعصاب، حفاظت از سیستم ایمنی، ثابت نگه داشتن ضربان قلب و استحکام استخوانها کمک میکند. به گزارش مدیکال دیلی، منیزیم علاوه بر آنکه برای سلامت قلب مفید است میتواند در کاهش خطر ابتلا به افسردگی، میگرن و حتی علائم سندرم پیش از قاعدگی موثر باشد.
نظر شما