به گزارش قدس آنلاین، داوود شهرکی ظهر یکشنبه در سومین شورای مبادلات مرزی خراسان جنوبی اظهار داشت: با توجه به اختلاف فاحش قیمت در افغانستان و داخل کسور وخشکسالی های چند ساله در خراسان جنوبی لزوم حفظ منابع آبی وپرهیز از کشت م صولاتی آب بر باید از طریق واردات تأمین شود.
وی افزود: خشکبار(بادام، گردو، برگه زردآول، هلو) ذرت، گندم، جو، دام زنده، حبوبات، چغندرقند، انار، آلبالو، از دیگر اقلام پیشنهادی خراسان جنوبی برای واردات است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار داشت:از مردادماه امسال مقرر بود تامرحله دوم عواید فروش سوخت حداکثر تا یک هفته به حساب خانوارهای معرفی شده از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی واریز شود که این مصوبه در حال انجام است.
رئیس بازارچههای مرزی خراسان جنوبی نیز دراین جلسه اظهار داشت: یکی از مصوبات جلسات قبل ایجاد فروشگاه در بازارچه ماهیرود بود که تاکنون مجوزهای لازم برای خرده فروشی در مرز گرفته شده است.
محمودرضا فخر افزود: در ابتدا این موضوع به سازمان همیاری شهرداری ها واگذار و بنا به درخواست این سازمان سولهای برای احداث فروشگاه خرده فروشی در اختیار قرارگرفت که اگر این سازمان در مدت ۲ ماه نتواند این کار را انجام دهد کار به متقاضی دیگری واگذار میشود.
وی گفت: در زمینه عملیات اجرایی سایت جدید بازارچه مرزی ماهیرود تاکنون اقدامات خوبی انجام شده اما در حال حاضر کار تأمین برق و احداث ساختمان در ورودی بازارچه ناتمام مانده است.
فخر افزود: ۳۰ درصد از زیرساختهای سایت ۱۵ هکتاری بازارچه ماهیرود تأمین نشده و باید برای پیشرفت کار آماده سازی یک بار دیگر سایت قدیم و جدید با هم بازنگری کلی شود تا بتوان براساس این بازنگری کار را پیش برد.
نظر شما