تحولات منطقه

۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۰
کد خبر: ۴۸۴۴۹۸

با تحقیقات گسترده مشخص شد حیوانات منطقه آب شیرین بین ۹ تا ۱۷ هزار سال قبل در خشک‌ترین نقطه زمین زندگی می‌کردند.

کشف آب شیرین در خشک‌ترین جای زمین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، بر اساس یک بررسی جدید مشخص شد خشک‌ترین بیابان جهان روزگاری یک دریاچه بزرگ و چند تالاب داشته است که هم‌اکنون هیچ نشانه‌ای از آنها دیده نمی‌شود.

خشک‌ترین نقطه جهان «بیابان آتاکاما» نام دارد که در کشور شیلی واقع شده است و محققان ادعا می‌کنند که در آن بقایای گیاهان سازگار با آب شیرین و حیوانات را که در زیر خاک مدفون شده بودند، کشف کردند.

با تحقیقات گسترده روی این گیاهان و حیوانات مشخص شد آنها بین 9 تا 17 هزار سال قبل در این منطقه زندگی می‌کردند و پس از آن خشکسالی نسل موجودات زنده را در این منطقه منقرض کرد.

دانشمندان پس از برگزاری یک نشست در «مرکز ژئوفیزیک آمریکا» در سانفرانسیسکو اعلام کردند که این منطقه برای مهاجران اولیه قابل سکونت بوده است.

«مارکو فیفِر» از دانشگاه کالیفرنیا در این خصوص گفت: «زمانی که شما در دل این بیابان حرکت می‌کنید، تنها چیزی که می‌بینید سطح پوشیده شده از نمک سفید است. زمانی که ما حفاری‌های خود را انجام دادیم و این پوسته سفیدرنگ نمکی را کنار زدیم، مشخص شد شرایط زندگی در خشک‌ترین نقطه زمین کاملا متفاوت بوده است».

بیابان آتاکاما سالانه به طور میانگین 15 میلیمتر بارندگی دارد و برخی از بخش‌های آن قرن‌ها است که حتی یک قطره آب هم نداشته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.