تحولات لبنان و فلسطین

کرمان - استاندار کرمان با اشاره به اینکه اقتصاد ایران از دو موضوع قیمت تمام شده کالا و خدمات و قیمت فروش کالا و خدمات رنج می برد، گفت: اقتصاد نفتی و دولتی موجب اتلاف صنایع و منابع سرشار و نعمات خدادادی شده است.

اقتصاد نفتی و دولتی موجب اتلاف صنایع و منابع سرشار شده است

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا رزم حسینی پیش از ظهر سه شنبه در کنفرانس شبکه های هوشمند انرژی۹۵ که در دانشگاه تحصیلی تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان(هایتک) با حضور معاون وزیر نیرو برگزار شد، افزود: این همایش با تاخیر چند ساله در ایران در حال برگزاری است.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد ایران از دو موضوع قیمت تمام شده کالا و خدمات و قیمت فروش کالا و خدمات رنج می برد، یادآورشد: اقتصاد نفتی و دولتی موجب اتلاف صنایع و منابع سرشار و نعمات خدادادی شده است.

استاندار کرمان با اشاره به پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه نقدی در همه حوزه ها، خاطرنشان کرد: سیاست های غلط اقتصادی، پولی و بانکی دولت سابق موجب شده است تا دولت یازدهم تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه نقدی پرداخت نماید.

رزم حسینی تصریح کرد: در برنامه چهارم و پنجم سند توسعه سیاست های پلکانی قیمت کالاهای انرژی سالیانه ده درصد در کنار سیاست های پولی، مالی، نرخ ارز، تورم و سیاست های معقول دیده شده بود اما از آن به عنوان سیاست غربی یاد شد و به بایگانی سپرده شد.

وی با تاکید براینکه اثر مثبت پرداخت یارانه نقدی در زندگی مردم دیده نشد، گفت: روستاهای استان دارای ظرفیت و ثروت های پنهانی است که دولت های پس از انقلاب در حوزه زیرساخت ها خدمات بسیاری ارائه نموده اند اما این خدمات در سطح اقتصاد مردم تاثیر غایی ایجاد نکرد.

استاندار کرمان افزود: در این همایش ها باید واقعیت ها بدون محافظه کاری و منفعت طلبی بیان شود که تقویت نظام را به همراه دارد.

رزم حسینی یادآورشد: یکی از اهداف انقلاب اسلامی ارائه خدمات به مردم بود که در این راستا خدمات خوبی در حوزه زیرساختها از جمله آبرسانی، برق رسانی و ایجاد راه روستایی انجام گرفته و نظام آموزشی گسترش یافته است.

وی تقویت اقتصاد خانوار شهر و روستا را یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: جامعه روستایی امروز در حال مهاجرت است که این اقدام عین عقب افتادگی است.

استاندار کرمان با تاکید براینکه دولت یازدهم در تبلیغ ارائه خدمات مظلوم واقع شده است، خاطرنشان کرد: رسانه ها صادقانه و بدون بزرگنمایی و تبلیغ از فرد، این آرامش اقتصادی ایران و حاکم شدن عقل گرایی در کشور را اطلاع رسانی نمایند.

وی از آمادگی استان کرمان برای هوشمندسازی در همه ابعاد خبر داد و افزود: مردم هوشمند نیاز به شهر و خانه هوشمند دارند و زیرساخت های خوبی در کشور و استان کرمان برای هوشمندسازی شبکه های انرژی وجود دارد که ظرفیت بالایی است.

استاندار کرمان به اعمال سیاست های دولت یازدهم در حوزه اقتصادی اشاره کرد و یادآورشد: با سفر محمدرضا عارف نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به استان کرمان، سی و نهمین شخصیت سیاسی از جناح ها و سلیقه های متفاوت به استان سفر و سخنرانی می نمایند.

وی گفت: هدایت خوب مردم و گفتگوی صادقانه و دلسوزانه با آنها منجر شده تا با اعتمادسازی، تاکنون در استان کرمان بیش از صد صندوق خرد توسعه روستایی راه اندازی شود و مردم از محل یارانه های خود در این صندوق ها به مشارکت بپردازند.

رزم حسینی به پنج و نیم میلیون نفر بیکار اشاره کرد و گفت: معنای اقتصاد مقاومتی آن است که افراد بتوانند خودشان را شخصا اداره کنند تا اقتصاد شهر و روستا تقویت و جلوی مهاجرت گرفته شود که به طور مثال می توان به احیای اقتصاد روستایی در بخش گلباف اشاره کرد که جمعیت ۸۰۰ نفری به جمعیت ۱۵ هزار نفری افزایش خواهد یافت.
 
معاون پارلمانی وزیر نیرو نیز در ادامه این آئین، حوزه بهره گیری از انرژی های تجدیدپذیر را یکی از کلیدی ترین کاربردهای فناوری شبکه های هوشمند عنوان کرد و یادآورشد: در سیاست های کلی نظام در بخش های مختلف که به عنوان بالاترین سند بالادستی کشور است، به موضوعات توسعه انرژی های تجدیدپذیر، بهره وری و ... تاکید شده است.

رضا انجم شعاع با اشاره به سیاست های کلی نظام در محیط زیست، خاطرنشان کرد: شکل گیری نهادهای غیردولتی در راستای ارتقاء کارآیی انرژی در کشور مورد تاکید وزارت نیرو است که بخشی از پشتوانه های قانونی، در قانون حمایت از صنعت برق کشور، ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، قانون اصلاح الگوی مصرف و برنامه های پنجم و ششم توسعه کشور وجود دارد.

انجم شعاع بیان کرد: قرار است در طول برنامه ششم توسعه حداقل ۵ هزار مگاوات از انرژی الکتریکی کشور از انرژی های تجدیدپذیر تولید شود که جهت گیری بسیار خوبی است و استان کرمان با توجه به ظرفیت هایی که دارد، می تواند نقش بسیار مهمی را ایفا کند.

وی کاهش تلفات انرژی، مدیریت مصرف، توسعه انرژی های تجدیدپذیر و ... را از جمله سیاست های وزارت نیرو دانست و گفت: استفاده از منابع عظیم کشور، حفظ منابع سوخت فسیلی، حفاظت از محیط زیست و ... از دلایل استفاده از این انرژی هاست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.