به گزارش «قدس آنلاین»، محمد درویش مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در نشست خبری جشنواره موسیقی سبز اعلام کرد: جشنواره موسیقی سبز با این هدف شکل می گیرد تا به جای قوه قهریه و منطق سرنیزه به سراغ آفریدن یک جنبش اجتماعی، حساس کردن مردم نسبت به موضوع محیط زیست برویم.
درویش ادامه داد: اگر بخواهیم شاهد رخدادهای تلخی مثل شهادت ۱۱۹ محیط بان نباشیم، باید تلاش کنیم که مردم ما، هموطنانی که در مجاورت مناطق حفاظت شده زندگی می کنند با پوست و خون فرابگیرند که حفاظت محیط زیست و داشته های اکولوژیک می تواند به نفع زندگی پایدار آنها باشد.
وی افزود: موسیقی همواره چنین دستاوردی داشته و توانسته موج آفرینی کند. یکی از مصادیق وحدت ملی، سرود ملی است که عظمت موسیقی را نشان می دهد. اگر بتوانیم از این ابزار درست استفاده کنیم و زمزمه جوانان این کشور را با آموزه های محیط زیستی تلفیق کنیم، می توانیم گام بزرگی برداریم و شاهد رخدادهای تلخی که می بینیم، نباشیم.
مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: اگر برخی جوانان ما با لاشه حیوانات عکس می گیرند و در شبکه های اجتماعی خود را شکارچی معرفی می کنند، نشانگر ضعف ما در حوزه فرهنگسازی است و ربطی به مقررات بازدارنده ندارد.
درویش تصریح کرد: فلسفه شکلگیری جشنواره موسیقی سبز این است که ما در راستای اصلی ترین وظیفه مان یعنی اجرای اصل ۵۰ قانون اساسی فعالیت کنیم و یکی از موثرترین راهکارها استفاده از ظرفیت کم نظیر موسیقی و نخبگانی است که در این حوزه حضور دارند.
وی ادامه داد: شاخص یک جامعه توسعه یافته فقط این نیست که برای همه آدمیان ساکن است فرصت شغلی ایجاد کند، بلکه باید برای همه زیستمندانش حق حیات را فراهم کند و این را بیودموکراسی می نامند که بیش از هزار سال در ایران ریشه دارد.
درویش در پایان با نقل اشعاری از فردوسی و وحشی بافقی گفت: متاسفانه موسیقی ما همپای این ادبیات سترگ پیش نرفته است که امیدواریم جشنواره موسیقی سبز این خلاء را جبران کند.
نظر شما