به گزارش قدس آنلاین، حجتالاسلام والمسلمین حیدر مصلحی شامگاه سه شنبه در یادواره شهدای طلاب و روحانیون قاین به نقش روحانیت در دفاع مقدس اشاره کرد و اظهار داشت: روحانیت کارهای بزرگ و ارزشمندی را در راستای وظایفی که مهمترین آن ابلاغ رسالت الهی بود انجام دادند.
وی با اشاره به اینکه روحانیت فضای جنگ و دفاع مقدس را به فضای معنوی، ارزشی و سازندگی تبدیل کردند، بیان کرد: روحانیت با نقشی که در دوران دفاع مقدس داشتند توانستند به خوبی ابلاغ رسالت را معنا کنند.
وزیر سابق اطلاعات اعلام کرد: متأسفانه در جامعه کنونی وابستگی به دنیا و زرق و برقهای آن بسیاری از افراد را بیچاره کرده است.
مصلحی به نقش و رهنمودهای روحانیت در جنگ تحمیلی اشاره کرد و متذکر شد: بسیاری از افراد تحت رهنمودهای روحانیت متحول شدند و توانستند به معنای کلمه فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج کنند.
وی با تأکید بر اینکه باید در انتخاب مدیرانمان دقت کنیم و تأمل داشته باشیم، اضافه کرد: حضرت موسی (ع) زمانی که برای ابلاغ رسالت انتخاب شد درخواستی از خدای متعال داشت که آن هم شرح صدر بود.
وزیر سابق اطلاعات با بیان اینکه امروز مدیری موفق است که شرح صدر بالایی داشته باشد، تشریح کرد: یک عده زمانی که از آنها میپرسی شرح صدر یعنی چه، پاسخ میدهند که یعنی راحت از همه چیز بگذریم، یعنی از کنار حقوقهای نجومی و خیلی از مسائل دیگری که در جامعه میافتد، بگذریم.
مصلحی با تأکید بر اینکه برای معنا کردن جایگاه شرح صدر در مقوله مدیریتی باید به آموزههای دینی رجوع کنیم، توضیح داد: آیا مدیران جامعه ما این مقوله مهم را دارند یا ندارند.
وی تشریح کرد: کدام یک از مدیران ما این از شرح صدر واقعی برخوردار هستند، زمانی که به آنها میگویند مدیر نباشند و میخواهند آنها را جابجا کنند زمین و آسمان را به هم میدوزند.
وزیر سابق اطلاعات مطرح کرد: شرح صدر در مقوله مدیریت تفقه در دین است، بنابراین شهدا، رزمندگان و دوران دفاع مقدس با تفقه در دین جلو رفته است.
مصلحی با اشاره به اینکه روحانیت با حضور خود در عرصه جنگ تحمیلی و پشت جبهههای جنگ، نقش کلیدی داشت، توضیح داد: موفقیت روحانیت در سایه همراهی و تبعیت مردم شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه پشت صحنه اصلی جریانهای تکفیری از جمله داعش، صهیونیستها هستند، بیان داشت: تعدادی از افراد که حتی سابقه حضور در دوران مقدس را داشتند، نمیخواهند چشمشان را باز کنند؛ چنانچه در دوران مقدس زمانی که افراد حزباللهی به ارائه گزارشات میپرداختند، آنها را به تمسخر میگرفتند و اکنون نیز این چنین است.
وزیر سابق اطلاعات متذکر شد: امروز استکبار در طراحی و چارچوبی که برای مقابله با انقلاب اسلامی طراحی کرده است، حول دو پروژه تحریف گفتمان امام و انقلاب اسلامی و نفوذ است.
وی به بیانات رهبری در جریان برجام اشاره کرد و یادآور شد: برجام اگر هیچ چیزی برای ما نداشت، اما عدهای که چشمشان به آن ور آبیها بود، متوجه شدند که به دشمن نمیشود اعتماد کرد و هرچند هنوز برخی متوجه نشدهاند.
مصلحی با اشاره به اینکه در قضیه برجام طوری صحبت میکنند که انگار فتحالفتوح کردهاند، ادامه داد: مگر قرار نبود برجام تحریمها را از بین ببرد؟ کدام تحریمها را از بین برده است و دستاورد آن برای ملت چه بود؟
وی با طرح این سؤال که آیا تحریمها مشکل اقتصادی است و چقدر در مشکلات اقتصادی ما تأثیر دارد؟ ادامه داد: تحریمها فقط ۳۰ درصد بر مشکلات اقتصادی کشور تأثیر دارد و ۷۰ درصد باقی مانده ربطی به تحریمها ندارد.
وزیر سابق اطلاعات به ورود ماشینهای آخرین مدل به کشور اشاره کرد و گفت: وزیر صنعت در اردیبهشتماه اعلام کرد که ۱۰۰ هزار خودرو طی یکسال گذشته وارد کشور شده است؛ این سؤال مطرح است مگر کشور تحریم نیست، پس این خودروها چگونه وارد کشور شدهاند.
مصلحی به نفوذ دشمن در کشور اشاره کرد و افزود: دشمن میخواهد مردم، مسؤولان و نخبگان کشور را به یک اشتباه محاسباتی دچار کند و به اهداف خود دست یابد.
وی با تأکید بر اینکه شهدا به ما درس مقاومت و ایثارگری دادند و در انتخاب خود دچار اشتباه محاسباتی نشدند، متذکر شد: آنها در این مسیر هزینههای زیادی کردند، بنابراین شما اگر به دنبال کسی هستید که رشد و توسعه کشور را محقق کند باید از شهدا الگو بگیرید.
وزیر سابق اطلاعات با اشاره به اینکه عدهای در سطح جامعه راه افتادهاند و میگویند برجام اگر چیزی برای کشور نداشت جنگ را از سر کشور برداشت، ادامه داد: چرا دروغ میگویید و مردم را فریب میدهید؛ مگر آمریکا جرأت میکند وارد خاک کشور شود.
مصلحی با بیان اینکه نظام سرمایهداری آمریکا در حال فروپاشی است و خودشان بیان کردهاند ۲۰ تریلیون بدهی دارند، خطاب به مسؤولان کشور گفت: شما به چه کسی دل بستهاید به نظامی که در حال فروپاشی است؟
وی تبیین کرد: اگر مقام معظم رهبری میفرمایند که ۲۵ سال آینده رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت، دقیق و حساب شده این مطلب را میفرمایند، بنابراین ما به چه دل بستهایم.
نظر شما