به گزارش قدس آنلاین، منوچهر حبیبی در بازدید از واحد معدن مس کاتدی طارم سفلی گفت: این واحد معدنی پس از بهره برداری برای ۴۵۰ نفر به شکل مستقیم و یک هزار و ۵۰۰ نفر به شکل غیرمستقیم اشتغال زایی می کند.
وی با بیان اینکه تاکنون یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای احداث این واحد معدنی از سوی بخش خصوصی هزینه صرف شده است، اظهار کرد: برای تکمیل و راه اندازی این واحد در فاز اول به ۱۰۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استاندار قزوین گفت: با تلاش های مدیریت ارشد استان، مقدار هزینه مورد نیاز این واحد معدنی برای تکمیل و راه اندازی از طریق ارائه تسهیلات بانکی در هفته جاری تامین خواهد شد.
حبیبی با بیان اینکه به احتمال زیاد در دهه مبارک فجر امسال با حضور مسئولان کشوری و استانی شاهد بهره برداری از این مجموعه بزرگ معدنی خواهیم بود، افزود: با راه اندازی این واحد مشکل اشتغال در بخش طارم سفلی و مناطق اطراف آن حل شده و شاهد رونق اقتصادی این منطقه خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت مس طارم سفلی نیز در جریان این بازدید گفت: این واحد معدنی یک ماه پس از تزریق تسهیلات بانکی مورد نیاز که صرف پرداخت هزینه بعضی از تجهیزات و دستگاه های این واحد و تحویل آنها است، تکمیل و راه اندازی می شود.
سید کرامت الله حسینی افزود: با راه اندازی این واحد معدنی، در فاز اول می توان سالیانه ۱۰هزار تن مس کاتد تولید کنیم.
وی با بیان اینکه اکتشافات انجام شده از سوی این واحد تولیدی نشانگر وجود ۱۴ میلیون تن ماده معدنی مس کاتد در منطقه است، اظهار کرد: با این وجود برآوردهای زمین شناسی ما نشان می دهد که این میزان با عملیات اکتشافی جدید می تواند به ۳۰ میلیون تن افزایش پیدا کند.
حسینی با بیان اینکه این مجموعه پس از مس سرچشمه کرمان دومین واحد بزرگ تولیدکننده مس کاتد در کشور خواهد بود، اظهار کرد: واحد معدنی مس طارم سفلی تا ۳ فاز قابل توسعه خواهد بود.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد از دانش فنی مربوط به این واحد معدنی مربوط به متخصصان داخلی است، اظهار کرد: این موضوع موجب شده تا هزینه های احداث و راه اندازی این واحد در مقایسه با استفاده از فناوری و توان خارجی به یک سوم کاهش پیدا کند.
مدیرعامل صنایع مس طارم سفلی، حمایت های دولت تدبیر و امید را در سرعت بخشیدن به اجرا و تکمیل این واحد معدنی بسیار موثر خواند و اظهار داشت: در سطح استانی حمایت های بسیار خوبی را از ناحیه مدیریت ارشد استان و مجموعه استانداری به منظور تسریع در تکمیل و راه اندازی این واحد شاهد بوده ایم.
۱۵۳ معدن در استان قزوین فعال هستند که از آن ها ۲۵ نوع ماده معدنی استخراج می شود.
بخش معدن استان قزوین یک هزار و ۷۰۰ نفر اشتغال مستقیم دارد.
۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۹
کد خبر: 491042
قزوین- معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استاندار قزوین گفت: دومین واحد بزرگ تولیدکننده مس کاتدی کشور در طارم سفلی قزوین با ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی در آستانه بهره برداری قرار دارد.
نظر شما