به گزارش «قدس آنلاین»، سوسن باستانی اظهارکرد: در نیمه نخست سال ۹۳ معاونت امور زنان و خانواده با هدف ایجاد هماهنگی بین دستگاهی، به اجرای طرح جامع توانمند سازی زنان سرپرست خانوار اقدام کرد. این طرح با هدف هم افزایی بین دستگاههای متولی در موضوع زنانی که به دلایل گوناگون مسئولیت تامین معاش زندگی خود و خانواده را بر عهده دارند به اجرا درآمد.
وی افزود: با اتمام مرحله پایلوت این طرح یکی از مهمترین موضوعاتی که در زمینه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار احصا شد توجه به گروههای سنی جوان و میانسال و لزوم توانمندسازی اقتصادی و حرفه آموزی آنان بود، بنابراین معاونت امور زنان و خانواده در صدد است تا مرحله دوم این طرح را در ۱۵ استان و با اولویت استانهایی که دارای میانگینی بالاتر از سطح میانگین کشوری در شاخص تعداد زنان سرپرست خانوار زیر ۶۵ سال هستند و با همکاری دستگاههای مرتبط به انجام برساند.
باستانی در ادامه گفت: در کل کشور ۶۳.۳۳ درصد زنان سرپرست خانوار در بازه سنی کمتر از ۶۵ سال قرار دارند و از جمله استانهایی که آمار زنان مسئول خانوار در این محدوده سنی بالاتر از میانگین کشوری است، سیستان و بلوچستان و گلستان هستند.
وی اضافه کرد: جمعیت زنان مشمول طرح بالغ بر یک میلیون و ۴۲ هزار نفر است که این طرح برای ۱۰ درصد این جمعیت اجرا میشود که قریب به ۱۰ هزار نفر میشود.
باستانی در پایان گفت: از جمله خدمات ارایه شده در طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و خودسرپرست میتوان به برگزاری دورههای آموزش فنی حرفهای، اجرای برنامههای کارآموزی، اجرا و تقویت برنامههای خوداشتغالی اشاره کرد.
نظر شما