به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، ثابت قدم در ادامه اظهار داشت: اگر می خواهیم کمتر مادی فکر کنیم نیاز به تصویر کشیدن مفاهیم انتزاعی داریم و موضوع هنر موضوعی است که تفکر را برای نسل جدید با زبان خلاقانه ای معنادار می کند.
شهردار رشت افزود: در فضای شهر با اجرای المان در فضای فرهنگی و رویکرد هنر محور یک کالبد تاثیرگذار در انسان را مورد نظر قرار می دهیم و در نشانه ها موضوعات را متجلی می کنیم.
مرتضی عاطفی شهردار منطقه ۲ رشت نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم گفت: سال ها بود میدان دفاع مقدس به این نام در شهر وجود داشت اما المان و نشانی به این نام نبود .
وی خاطرنشان کرد: در طراحی این المان سعی شده ترکیبی از ابعاد احساسی، اعتقادی و شخصیتی با بکارگیری عناصر معنوی و ریاضیات ایجاد شود که بیان موضوع احساسات مناسب را به عموم جامعه عرضه کند.
عاطفی با تشکر استاد پورنصرالله سازنده و طراح این المان در پایان گفت: این المان هدیه کوچکی از طرف مردم شهر به شهدای عزیز و خانواده های آن ها هستند و امیدواریم به صورت عملی ادامه دهنده راه عملی آن ها باشیم.
دکتر فیروز فاضلی ؛مدیرکل ارشاد استان گیلان نیز در این مراسم با تشکر از دکتر ثابت قدم و شهرداری منطقه ۲ برای نصب این المان گفت: یادمانی پایداری با خود دارد که تفکر را با خودش بیاورد. ایثار و شهادت هنوز برای جامعه هویت بخش است و تا وقتی این هویت وجود دارد باید برای آن صحبت کرد. خوشحالم که د این شهر چنین خرد جمعی وجود دارد که هرچیزی را می خواهند پایدار کنند با لباس هنر عرضه می کنند.
عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز در این مراسم گفت: ارج نهادن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ریشه در باورها و آموزه های دینی ما دارد که در جریان جنگ تحمیلی تجلی یافت.
عبدالله پاکاری در ادامه خاطرنشان کرد: اقدامات موثر شهرداری و شورای شهر در خصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت طی ۲ سال اخیر نشان دهنده رویکرد مدیریت شهری است و امیدواریم با همت و تلاش فضای شهر را به عطر شهادت مانوس کنیم و مفاهیم ایثار و شهادت را برای نسل جدید فراهم کنیم.
نظر شما