تحولات منطقه

۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۴
کد خبر: ۴۹۹۵۰۸

در زخم های معده به دلیل ترشح بیش از حد اسید بهتر است ترکیبات غذایی اسیدی مثل مرکبات به دلیل میزان بالای اسید سیتریک، کیوی و برخی میوه های ترش در دوره حاد بیماری مصرف نشود.

زخم معده و مصرف مرکبات
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، برای مقابله با زخم در معده برخی راهکارهای درمانی موثر برایتان در نظر داریم برخی غذاها می توانند باعث تشدید این عارضه شوند سوزش معده با مصرف برخی خوراکی ها و  موادغذایی افزایش پیدا خواهد کرد اگر مبتلا به این عارضه هستید بهتر است بیشتر به سلامتی تان اهمیت دهید .

در زخم های معده به دلیل ترشح بیش از حد اسید بهتر است ترکیبات غذایی اسیدی مثل مرکبات به دلیل میزان بالای اسید سیتریک، کیوی و برخی میوه های ترش در دوره حاد بیماری مصرف نشود.

همچنین برخی مواد غذایی مثل فرنی یا حتی خود شیر به دلیل خاصیت تامپونی که دارند باعث خنثی سازی میزان اسید معده می شوند و می توان توصیه به مصرف آن ها در زخم معده نمود.

همچنین مصرف غذا با فاصله زمانی کوتاه چون مانع بر تاثیر اسید بر مخاط معده و سوزش بیشتر خواهدشد توصیه می گردد.

باید توجه کرد که بیشتر مشکلات گوارشی از استرس ناشی می شوند بنابراین توصیه به کاهش استرس با پیاده روی و سایر ورزش ها هم مفید است.

مصرف غذا در حجم زیاد و پرخوری ترشح اسید را بیشتر و کار گوارش را شدیدتر خواهد کرد ⇐ پس مصرف غذا در حجم کم و دفعات بیشتر توصیه می شود.

لبنیات پروبیوتیک هم مفید است، و اگر فرد به طور کلی شیر را تحمل نمی کند از سایر مواد لبنی قابل تحمل استفاده شود.

از مصرف چای تیره و پر رنگ، ترکیبات کافئین دار، قهوه و شکلات، مواد پر چرب و ثقیل الهضم مثل کتلت، سالاد الویه و کباب های کوبیده و … پرهیز گردد.

منبع: دکترسلام
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha