تحولات منطقه

خرم آباد- استاندار لرستان گفت: برای تبدیل خرم آباد به مقصد گردشگری، سالیانه ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری لازم داریم.

سالیانه ۱۰۰ میلیارد تومان برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری لازم داریم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، هوشنگ بازوند صبح شنبه در جلسه ویژه برند سازی گردشگری برای شهر خرم آباد اظهار داشت: توسعه گردشگری و استفاده از ظرفیت های ویژه این بخش می تواند به اندازه چاههای نفت برای لرستان درآمد زایی نماید.

استاندار لرستان با اشاره به منابع آبی موجود در استان گفت: منابع آبی که در شهر خرم آباد وجود دارد و حدود ۶ متر مکعب آب در ثانیه در این شهر جاری است،خود به تنهایی می تواند این شهر را به یک قطب گردشگری تبدیل نماید.

وی اظهار داشت: خرم آباد در تقاطع عبور دو کریدور بزرگ شمال به جنوب و کریدور مرز بازرگان به بندر امام قرار دارد و برنامه ریزی برای نگهداشتن مسافرینی که از طریق این کریدورها میگذرند در شهر خرم آباد؛میتواند به جذب گردشگر و افزایش سرانه درآمد کمک کند.

بازوند گفت: ظرفیت بزرگ دیگر گردشگری خرم آباد،قلعه فلک الافلاک است که در حال پیگیری ساماندهی اطراف این قلعه و ثبت نهایی آن در لیست آثار یونسکو هستیم. وی افزود: پل های تاریخی که در لرستان و شهر خرم آباد وجود دارد نیز ظرفیت عالی برای گردشگری است.

بازوند با توجه به ظرفیت های استان در رابطه با صنایع دستی گفت: صنایع دستی و موسیقی ما ظرفیت بسیار عالی برای گردشگری در استان است و موسیقی به عنوان یک برند؛میتواند معرف تمدن ما باشد.

وی گفت: پارک شاپوری که در حال ساخت است و پل های تاریخی در این پارک با همان مصالح شبیه سازی می شوند،بی نظیر است و ظرفیت خوبی برای جذب گردشگر می باشد.

هوشنگ بازوند گفت: رودخانه خرم آباد یک فرصت ویژه برای این شهر بوده که متاسفانه تاکنون از این فرصت استفاده نشده و ما همه مشکلات شهر را به حساب این رودخانه گذاشته ایم و با پارکینگ سازی و احداث پل های موقت و بدون کارشناسی،این ظرفیت را به تهدید تبدیل کرده ایم.

استاندار ادامه داد: بزرگترین ظرفیت خرم آباد،مهمان نوازی و صمیمیت مردم این شهر است و همین ویژگی مهمترین عامل انتخاب خرم آباد به عنوان یکی از ۷ شهر برتر گردشگری بوده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.