به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، نرخ خرید تضمینی 42 محصولات کشاورزی شامل 25 محصول زراعی و 17 محصول باغی را برای سال زارعی 95-96 بعد از 5 ماه تاخیر از آخرین فرصت قانونی به وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد.
شرح نامه رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور درباره نرخ های خرید تضمینی محصولات کشاورزی سال زراعی جاری به شرح زیر است.
اعضای شورای اقتصاد عضو هیات وزیران درخواست شماره 020/12867 مورخ 1395/5/12 وزارت جهاد کشاورزی در خصوص پیشنهاد قیمت خرید تضمینی محصولات زراعی برای سال 1396 و محصولات باغی برای سال 1395 را بررسی و به استناد ماده (36) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(2) به شرح زیر تصویب نمود.
1- قیمت خرید تضمینی محصولات زراعی برای سال 1396 و محصولات باغی برای سال 1395 به شرح جدول (شماره 1و2) ذیل تعیین میشود.
2- به ازای هر درصد شکستگی بیش از 10 درصد برای برنجهای گروه سه مبلغ 79 ریال و برای برنجهای گروه یک و دو مبلغ 92 ریال از نرخهای مصوب کسر و به میزان شکستگی کمتر از 10درصد برای برنجهای گروه سه مبلغ 116 ریال و برای برنجهای گروه یک و دو مبلغ 123 ریال به نرخهای مصوب اضافه میشود. حداکثر شکستگی قابل قبول 15درصد و حداقل شکستگی قابل قبول برای پرداخت جایزه 7.5درصد است. خرید تضمینی برنج توسط سازمان مسئول خرید، منحصر به استانهای گیلان، مازندران و گلستان خواهد بود.
3- سازمان برنامه و بودجه کشور با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی و رعایت قوانین و مقررات مربوط، در مورد سازمانهای مسئول خرید، محدوده زمانی خرید، تامین کننده تنخواه، چگونگی ضمانت و بازپرداخت اعتبارات مورد نیاز، تعیین هزینههای تبعی و محل تامین زیان احتمالی خرید موضوع این تصویبنامه، تصمیمات لازم را اتخاذ و بر نحوه اجرای آنها نظارت مینماید.
تبصره: هزینههای تبعی براساس پیشنهاد سازمان مسئول خرید و پس از بررسی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولید کنندگان توسط سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ میشود.
4- میزان افت سن گندم و جدول قیمت دانههای روغنی برحسب اُفت و رطوبت با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت جهاد کشاورزی تعیین میشود.
5- جدول خرید تضمینی گندم و گندم دوروم برحسب اُفت مفید و غیر مفید برای سال زراعی 1396-1395 براساس محاسبه و پیشنهاد سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و تفاهم وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ میشود.
6- در راستای بند «الف» ماده (145) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران و تبصره (6) ماده (6) قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی و منابع طبیعی، وزارت جهاد کشاورزی مکلف است در برنامهریزی تولید محصولات کشاورزی و انجام خریدهای تضمینی، الگوی کشت بهینه ملی - منطقهای را رعایت کند.
نظر شما