قدس آنلاین - وزیر بهداشت با بیان این مطلب در مراسم افتتاح ۶۵۷ واحد بهداشتی در کشور که به طور ویدئو کنفرانس در ساری برگزار می شد ، گفت : برای اجرای فاز دوم این طرح و افزودن دو میلیون متر مربع درقالب ساخت هفت هزار واحد بهداشتی حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که تا سال آینده این اعتبارات از محل کمک های خیرین سلامت و بودجه وزارت بهداشت تأمین خواهد شد.
دکتر حسن قاضی زاده هاشمی افزود: طی دوسال گذشته نیز حدود ۲۷۰۰ واحد بهداشتی با ۵۰۰ هزار متر مربع در سطح کشور احداث شده که برای ساخت این واحدها نیز حدود ۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است. همچنین ۱۲ هزار و ۷۸۰ مرکز نیز که حدود ۳۰ سال گذشته بازسازی نشده بود؛ با اعتبار ۷ هزار و۵۰۰ میلیارد ریال نوسازی و بازسازی شدند.
وزیر بهداشت تأکید کرد : طی ده سال از ۸۲ تا ۹۲ به طورکلی ۲۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته درحالی که طی سال های سال ۹۳ و ۹۴ اعتباری حدود ده هزار و ۵۲۸ میلیون ریال درنظر گرفته شده است.
درادامه همین مراسم دکتر علی اکبر سیاری گفت : طی سه سال گذشته با اجرای طرح تحول نظام سلامت حدود ۱۰ هزار مرکز بهداشتی و درمانی در سطح روستاها و شهرهای کوچک کشور به بهره برداری رسیده است .
معاون بهداشت وزیر بهداشت نیز با اشاره به این که خدمات بهداشتی برای ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت حاشیه شهرهای کشور فراهم شده ، افزود : ۲۸ میلیون نفر جمعیت روستایی ، عشایری، و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر از اولویت های خدمات رسانی بهداشتی و درمانی طرح تحول نظام سلامت هستند.
وی همچنین گفت : طی اجرای این طرح ۲۵۰۰ پزشک ، ۱۵۰۰ دندانپزشک ، ۱۵ هزار کارشناس مراقب سلامت ، و۲ هزار کارشناس تغذیه وروان برذای نخستین بار در قالب خرید خدمت به کارگرفته شده اند .
دکتر سیاری خاطر نشان کرد:به زودی طرح غربالگری جمعیت سی سال به بالای کشور اجرا می شود .وی گفت:برای اجرای بهتر خدمات دهی به مردم به خصوص اقشار در معرض خطر بیماری ( میانسالان۳۰ تا ۶۰) کارت سلامت برای این گروه سنی صادر می شود.
به گفته وی،این گروه سنی متناسب با نوع خطر بیماری ها ، کارت سبز، زرد، نارنجی و قرمز دریافت می کنند.
دکتر سیاری اظهارداشت : براساس آمار حدود ۵۵ درصد از جمعیت کشور در رنج کارت قرمز قرار دارند و این گروه سنی به خدمات بهتری نیاز دارند.
نظر شما