به گزارش قدس آنلاین، علی محمدی اظهار داشت: پروفسور دانته، پروفسور مولدر و پروفسور لورینگ به دعوت دانشگاه تربت حیدریه و شهرداری و شرکت ابریشم کشان بایگ ضمن بازدید از جاذبههای گردشگری و کارگاههای ابریشمکشی بایگ با غذاهای محلی و صنایع دستی شهرستان نیز آشنا شدند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربتحیدریه تصریح کرد: بیشتر مردم منطقه به حرفه سنتی ابریشمکشی اشتغال دارند وافزون بر ۱۲۰۰ کارگاه در شهر بایگ وجود دارد که در صورت رفع برخی مشکلات ابریشم کشان، قابلیت جذب گردشگران تخصصی داخلی و خارجی را دارد.
نظر شما