به گزارش قدس آنلاین، رستمی افزود: شهروندان می توانند ضمن بازدید و خرید محصولات شیلاتی به صورت رایگان در کلاسهای آموزشی طبخ ماهی شرکت کنند.
وی به برگزاری مسابقه طبخ ماهی در پنج محور حفظ ارزش های غذایی ماهی، بهترین تزئینات، باصرفه بودن و سهولت در طبخ، نوآوری و خلاقیت ، کیفیت، طعم و مزه غذا اشاره کرد و یادآور شد: از ۱۵ برگزیده این مسابقه تجلیل خواهد شد.
مدیرکل شیلات مازندران از اتحادیه ها و تعاونی های صیادی و آبزی پروری به خصوص فعالان شیلاتی استان خواست با توجه به ظرفیت بالای شیلاتی، با حساسیت بیشتری در جشنواره حضور یابند.
رستمی بابیان اینکه سرانه مصرف آبزیان دراستان در حال حاضر ۷ و ۱۳ دهم کیلو گرم است، اظهار امیدواری کرد: جشنواره آبزیان بتواند زمینه های لازم را برای ارتقا فرهنگ آبزی مصرفی و تولید بیشتر و افزایش سرانه مصرف آبزیان فراهم کند.
نظر شما