تحولات منطقه

ارومیه- وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: ایران را باید به یک کارخانه بزرگ تبدیل کنیم و سهم ایران را از بازارهای جهانی ارتقا دهیم تا جهان بیش از پیش به تولیدات ما وابسته شود.

سهم هر ایرانی در تولید ملی چقدر است؟/ جامعه «تولید گر» نیاز امروز ایران اسلامی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، علی ربیعی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح مرکز تولیدی پوشاک نرگس در شهرستان خوی در استان آذربایجان غربی اظهار داشت: تولید کالا و انجام کار خیر آن هم به صورت جمعی هر دو نیاز ایران امروز ماست و امروز باید بتوانیم این دو مفهوم را به خوبی در بطن جامعه پیاده‌سازی کنیم چرا که فردا دیر است.

وی تصریح کرد: اکنون حدود ۵ تا ۱۰ سال بیشتر برای اینکه ایران را به جامعه تولیدگر تبدیل کنیم فرصت نداریم بنابراین باید همه ظرفیت‌های مردمی و کارآفرینی را در این مسیر به کار بگیریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امرو رعایت اخلاق و خیر رساندن به دیگران را بیش از پیش نیاز داریم و من نه به عنوان فقط یک وزیر بلکه به عنوان یک کنشگر اجتماعی معتقدم فرصت کمی برای این امور داریم بنابراین باید به سرعت و سهولت در پی تحقق این امر باشیم.

ربیعی اظهار داشت: ایران امروز به تولید اندیشه، علم، کالا و خدمات نیاز دارد و جامعه امروز ما باید با همه ظرفیت‌هایش به سمت جامعه‌ای تولیدگر پیش برود.

وی افزود: ایران را باید به یک کارخانه بزرگ تبدیل کنیم و سهم ایران را از بازارهای جهانی ارتقا دهیم تا جهان بیش از پیش به تولیدات ما وابسته شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به برکت وجود رهبر معظم انقلاب اسلامی از سرزمینی امن برخورداریم که فرصت تبدیل شدن به قدرت اول منطقه را فراهم ساخته است.

وی تصریح کرد: هر ایرانی باید از خودش سؤال کند چه سهمی از تولید ملی دارد؟ و در حقیقت به جای این پرسش که دیگران برای ما چه کرده‌اند باید سؤال کنیم که ما چه سهمی در تولید ملی داریم؟

ربیعی افزود: دولت همه تلاش خود را برای تولید و عبور از جامعه رانتی به سمت جامعه تولیدی به کار بسته و اقتصاد مقاومتی برای دولت یک اعتقاد ملی و دینی و راه توسعه کشور است.

وی اظهار داشت: به خیر جمعی و مشارکتی در تمام عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی نیاز داریم چراکه مشارکت در کار خیر راهی ساده و شدنی دارد و امر پیچیده‌ای نیست بنابراین هر ایرانی باید به یک خیر بزرگ تبدیل شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.