به گزارش «قدس آنلاین»، دکتر مشیانه حدادی از ۶۰ درصد مراجعات اورژانسی ناشی از چهارشنبه سوری در هر سال خبر داد و افزود: در روزهای پایانی سال، ۲ هزار و ۹۸۰ مصدوم اورژانس به بیمارستانهای کشور مراجعه کردهاند که ۱۹.۱ درصد نسبت به سال گذشته بیشتر شده است و در این میان، مردان ۴ برابر زنان در معرض خطر قرار دارند.
وی گفت: شایع ترین گروه ابتلا به حوادث چهارشنبه سوری نوجوانان و جوانان زیر ۳۰ سال هستند و شایع ترین ماده محترقه مصرفی ترقه بوده است.
حدادی اضافه کرد: حدود ۴۶ درصد مواد محترقه از دست فروشان تهیه شده، ۵۳.۵ درصد حوادثها ناشی از ترقه، ۹.۷ درصد دست سازی بوده است که در اینجا نقش نیروی انتظامی در راس نظارت و پیشگیری میتواند از عمق فاجعه کم کند.
وی اظهارداشت: شایع ترین نوع آسیب، زخم و بریدگی و شایع ترین محل آسیب دست، اندام فوقانی است که حدود ۳۶ درصد آسیبها را در بر داشته و آسیبهای چشم حدود ۲۴.۲ گزارش شده است.
حدادی در از ادامه از آماده باش بیمارستانها برای پذیرش مجروحین و مصدومین احتمالی حوادث چهارشنبه سوری خبر داد و افزود: تشکیل کارگروههای تخصصی پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری پایانی سال با مشارکت دانشگاهها و سازمانهای مسئول تهیه متون آموزشی پیشگیری و کمکهای اولیه حوادث، برنامههای مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور است که امیدواریم با موارد در نظر گرفته شده شاهد کاهش آسیبهای ناشی از سوختگی در کشور باشیم.
وی همچنین از استقرار آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در میادین اصلی، استفاده از موتور آمبولانس برای غلبه بر ترافیک و رسیدن سریع تر به محل حادثه و هماهنگی با رسانهها جهت اطلاع رسانی به گروه های در معرض خطر خبر داد.
نظر شما