به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی در ویژه برنامه تحویل سال حرم مطهر رضوی، با اشاره به تقارن مبارک ایام میلاد دخت گرامی نبی مکرم اسلام و عید نوروز، اظهار کرد: تقارن این میلاد مبارک با تحول طبیعت، بر سرور و شکوه این سال نو افزوده و ایامی معنوی را رقم زده است.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان در ادامه تشرف به حرم مطهر رضوی و زیارت را فرصتی برای خودسازی دانست و بیان کرد: آستان قدس رضوی مدرسه بزرگ انسانسازی است و زائران در این بارگاه ملکوتی در محضر حضرت علی بن موسیالرضا(ع) معرفت افزایی و ظرفیتسازی میکنند.
وی افزود: آنچه لازمه تکامل، رشد و ترقی یک انسان است، در این مدرسه، با مدد گرفتن از جایگاه عظیم حضرت ثامنالحجج (ع) کسب میشود و در این صحن و سرای ملکوتی، زائر عبودیت و دگر خواهی را در پرتوی خداخواهی میآموزد.
حجت الاسلام رئیسی زیارت را گام نهادن با دل و جسم به جایگاهی برای نزدیک انسان به خداوند خواند و تصریح کرد: حضور در حرم مطهر رضوی در هنگامه تحویل سال نو به معنای پیمان بستن برای رقم زدند زندگی اسلامی و رضوی در سال جدید است.
وی عدالت خواهی در زندگی فردی و اجتماعی را یکی از آموزههای سیره رضوی معرفی و عنوان کرد: عدالت در زندگی شخصی و اجتماعی و دگر خواهی اسلامی با حقوق بشر غربی بسیار متفاوت است؛ دگر خواهی غربی یا برای جلب منافع، توجه دیگران و یا جذب موقعیت بوده، اما در اسلام تنها رضای الهی مطرح است.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه ایستادگی و مقاومت در راه حق و دشمن شناسی و دشمن ستیزی از دیگر آموزههای فرهنگ اسلامی است، تصریح کرد: باید روحیه استقامت و پایداری را از الگوی مقاومت و ایستادگی حضرت رضا(ع) آموخت، زیرا آن حضرت الگوی مقاومت و وحدت امت اسلامی هستند.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه انقلاب اسلامی تمدن غربی را به چالش کشیده است، بیان کرد: ملت ایران در پرتوی آموزههای نبوی و اولیای الهی و به برکت خون شهدا مدنیتی را بر پایه عبودیت، نماز، امر به معروف و نهی از منکر در عالم رقم زدهاند.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به نام گذاری سالهای مختلف توسط رهبری معظم انقلاب، گفت: این نامگذاری تنها شعاری برای یک سال نیست، بلکه پرچمی بوده که تمام اقشار جامعه باید در تمام لایههای زندگی خود آن را برافرازند و تمام خط و مشیها و تصمیم سازیها را در آن راستا قرار دهند.
نظر شما