به گزارش«قدس آنلاین» رئیس جمهور در ادامه برنامه سفر به استان کردستان در مراسم افتتاح همزمان پروژههای اقتصادی و زیربنایی که در محل مجتمع پتروشیمی کردستان برگزار شد، دستور افتتاح خط انتقال آبرسانی به شهر سقز از سد چراغ ویس، طرح شبکه آبیاری و زهکشای پایاب سد زیویه، طرح فاضلاب شهر سریشآباد، 4 طرح پست برق 63.20 کیلو ولت در شهرستانهای استان، فاز اول شبکه آبیاری و زهکشی پایاب سد زیویه، 7 طرح مخابراتی در قالب 833 پروژه ایجادی و توسعهای، اتصال 339 روستا به اینترنت پرسرعت، فاز یک توسعه تلفن ثابت در 57 روستای استان، طرح شرکت تولیدی کیمیا کاشت اطباء، طرح کنستانتره سنگ آهن شرکت صبا نور، طرح کنستانتره آهن شرکت کیمیا معادن سپاهان، 114 ایستگاه دیجیتال روستایی و دو استودیو مجهز به ویدئو وال، بخشی از قطعه 5 بزرگراه کرمانشاه – میاندوآب، 30 کیلومتر از راههای روستایی، 1172 واحد مسکن مهر و تونل انقلاب سنندج را صادر کرد.
همچنین با حضور رییس جمهور و به صورت ویدئو کنفرانس، سد قوچم و سد مخزنی چراغ ویس آبگیری شد و همزمان عملیات اجرایی لولهگذاری سامانه ژاوه به سورال و طرح احداث باند دوم گردنه صلواتآباد و احداث راه اصلی کامیاران – مریوان و باند دوم محور بیجار – زنجان، آغاز گردید.
رییس جمهور در جریان افتتاح این طرح ها ، با اشاره به پروژههای مربوط به وزارت نیرو، اظهار داشت: در سال گذشته حدود 900 میلیارد تومان در استان کردستان هزینه شده و در سال جاری نیز اعتباری بالغ بر 800 میلیارد تومان در این زمینه در نظر گرفته شده است.
روحانی خاطر نشان کرد: نکته مهمی که در استان کردستان وجود دارد اینکه هیچ مشکلی در تأمین آب برای اجرای پروژههای مختلف در زمینه صنعتی و کشاورزی وجود ندارد و این امتیاز مهمی است که سرمایهگذاران میتوانند از آن به منظور اشتغال و کارآفرینی در سطح استان استفاده کنند.
وی امنیت استان کردستان را بستر مهمی برای ورود سرمایهگذاران دانست و گفت: امنیت، وحدت و همدلی مثالزدنی که امروز در کردستان وجود دارد در کنار ظرفیتهای طبیعی به لحاظ آب و برق، بستر مهمی برای فعالیت سرمایهگذاران و پیشرفت و توسعه شتابان استان کردستان میباشد.
دکتر روحانی در ادامه در خصوص پروژههای مربوط به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: در گذشته اینترنت به عنوان کالای لوکس تلقی میشد و برخی وجود آن را ضروری نمیدانند، اما امروز با همت دولت، شاهد ورود اینترنت نسل 3 و 4 و پهنای باند حتی به روستاهای کشور هستیم.
رییس جمهور خاطر نشان کرد: در دنیای امروز اطلاعات، دانش، علم، اقتصاد، رفاه و حتی اشتغال مردم به اینترنت وابسته است و بخشی از اشتغال جوانان میتواند از طریق فناوری اطلاعات تأمین شود.
روحانی افزود: سال گذشته 100 هزار شغل در حوزه آیسیتی در کشور بوجود آمد و امسال پیش بینی میشود 130 هزار شغل در این حوزه برای جوانان ایجاد شود.
رییس جمهور با تأکید بر اینکه در دنیای امروز باید از همه فناوریهای جدید به منظور توسعه و آبادانی کشور استفاده شود، گفت: دولت اهمیت زیادی برای اشتغال قایل است و یکی از زیرساختهای ایجاد اشتغال، حوزه فناوریهای اطلاعات و ارتباطات است؛ لذا بر این باور هستیم که باید از همه مزایای فناوریهای جدید استفاده شود.
روحانی در ادامه و در جریان افتتاح پروژههای مربوط به بخش کشاورزی در استان اظهار داشت: اینکه در استان کردستان از سال 92 تاکنون میزان تولید محصولات کشاورزی و دامی 46 درصد رشد داشته، نشاندهنده مسیر پیشرفت کشور در بخش کشاورزی است.
رییس جمهور توجه به بخش کشاورزی را به منظور خودکفایی در بخش مواد غذایی و اشتغال جوانان حائز اهمیت دانست و گفت: دولت اهتمام ویژهای به فعال کردن ظرفیتهای موجود در بخش کشاورزی دارد.
روحانی همچنین توجه ویژه دولت به بهرهوری در مصرف آب را مورد تأکید قرار داد و گفت: معتقدیم که نباید سطح زمینهای کشاورزی را بیش از حد توسعه داد، بلکه باید میزان برداشت محصول از همین مقدار اراضی کشاورزی را با اصلاح بذر و بهرهوری درست از منابع آبی، افزایش داد.
رییس جمهور تأکید کرد: لازم است با استفاده از فناوریهای نوین، بهرهوری آب را افزایش داد و در این دولت تلاشهای خوبی در این زمینه انجام شده است.
روحانی همچنین در جریان افتتاح ایستگاههای دیجیتال مربوط به سازمان صدا و سیما، گفت: صدا و سیما رسالت اتصال متقابل مردم به نظام و نظام به مردم را برعهده دارد و امیدواریم در راه اهداف بلند الهی و ملی موفق باشد.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد دستور مقام معظم رهبری در خصوص فعالتر شدن بخش معادن در سال جاری به خوبی اجرایی شود و خط راهآهن نیز هر چه سریعتر به سنندج برسد.
نظر شما