تحولات منطقه

۳۱ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۵
کد خبر: ۵۲۱۸۷۶

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به فعالیت 2400 سازمان مردم نهاد در کشور در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی، نقش این سمن‌ها را در کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار تاثیرگذار عنوان کرد.

مویدی: مواد مخدر از بمب اتم هم جدی‌تر است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از  ایسنا، علی مویدی در همایش منطقه‌ای صیانت و گفتمان‌سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: دغدغه و نگرانی اعتیاد فقط متعلق به کشور ما نیست و جهانیان با این مشکل مواجه هستند.

وی با بیان اینکه اعتیاد یک تهدید جدی برای جامعه بشری است، افزود: هر کس به سهم خود و به نقش خود در این امر دخیل است و باید برای پیشگیری و مبارزه با آن اقدام کند.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه اعتیاد جزو سه تهدید اصلی جهانی بوده و حتی از بمب اتم هم امروز این تهدید جدی‌تر است، عنوان کرد: در حدود 250 میلیون نفر در دنیا امروز به این بلای خانمان سوز مبتلا هستند.

وی گفت: امروز سازمان ملل وقت، فکر و امکانات خود را برای مسئله کاهش و پیشگیری اعتیاد بسیج کرده است و حتی شاید به بحث بمب اتم به این میزان نپرداخته باشد.

مویدی در ادامه گفت: نظام ما در بحث مبارزه با اعتیاد در سه چهار دهه گذشته اقدامات در خور تقدیری انجام داده است و همواره در نشست‌های سازمان ملل که حضور یافتیم از ایران به عنوان پرچمدار مبارزه با مواد مخدر یاد کرده‌اند.

وی بیان کرد: اما ما در بخش‌هایی عقب هستیم که با توجه به دانشمندان و جوانان فعالی که در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی داریم می‌توان بخشی از این عقب ماندگی‌ها را رفع و جبران کرد.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد: امروز رویکرد ما رویکردی کاملا اجتماعی محور و بر اصل پیشگیری متمرکز است و در حوزه مقابله هم باید بتوانیم نقاط مغفول گذشته را جبران کنیم.

وی افزود: هرچند در گذشته تلاش‌های خوبی صورت گرفته اما هرچقدر که زمان می گذرد اثربخشی آنها متاسفانه کمتر می‌شود. ما ورود موادمخدر را به کشور یک توطئه و تهدید می‌دانیم، اما همیشه تا بستر فراهم نشود این مسئله نمی‌تواند ظهور و بروز پیدا کند.

وی ادامه داد: از سال گذشته بسیج همگانی اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر را فعال کرده‌ایم که خوشبختانه به کاهش بحث اعتیاد هم منجر شده است.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: امروز برای تمامی اقشار جامعه از بانوان باردار معتاد تا سالمندان معتاد، دارای برنامه به روز و علمی هستیم و می‌خواهیم در حوزه مقابله، پیشگیری، درمان، سلامت و صیانت به یک اعتدال برسیم.

وی گفت: معلمان ما در آموزش و پرورش سه کتاب برای دوره‌های ابتدایی در بحث پیشگیری از اعتیاد تالیف کرده‌اند که رونمایی شدند و در سال تحصیلی آینده این کتاب در اختیار معلم قرار می‌گیرد که حداقل پنج دقیقه معلم باید در بحث پیشگیری از اعتیاد در کلاس از این کتاب بحث کند.

مویدی در ادامه با تاکید بر اینکه پیشگیری از اعتیاد یک کار حاکمیتی نیست، گفت: راهی جز کاهش آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد نداریم.

وی همچنین به فعالیت 2400 سازمان مردم نهاد در کشور در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره و اعلام کرد: سال گذشته برای اولین بار همایشی با حضور بیش از یک هزار سازمان مردم نهاد را برگزار کردیم که جزو کارهای باعظمت و ویژه بود.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در پایان، ارتقای سطح علمی و دانش تخصصی سازمان‌های مردم نهاد، بهره گیری از فضای مجازی در راستای کاهش آسیب‌ها توسط سمن‌ها و جریان سازی اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر در جامعه و کانون‌های هدف را بسیار مهم تلقی کرد.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.