به گزارش قدس آنلاین، دلاور حیدرپور رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با بیان اینکه با اجرای طرح پایش، سلامت برنج تولیدی مازندران مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار گرفت، گفت: با اجرای این طرح میزان آلودگی برنج به سموم در مازندران کمتر از یک درصد برآورد شده است.
وی افزود: این طرح به صورت غربالگری از مناطق مختلف تولید و عرضه برنج محلی در مازندران از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران انجام شده است.
حیدرپورگفت: براساس این طرح حدود ۹۹ و ۱ دهم درصد از برنج محلی تولیدی در استان عاری ازآلودگی به سموم تشخیص داده شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: برای کاهش استفاده از سموم مضر در محصولات کشاورزی این استان، فروشگاه های عرضه سموم کشاورزی ساماندهی شد.
حیدرپور گفت: این فروشگاه ها موظف شدند تا برای راهنمایی چگونگی استفاده ازسموم کشاورزی مسوول فنی استخدام کنند.
وی افزود: نظارت بر فروشگاه های عرضه سموم کشاورزی و اجباری شدن استخدام مسئول فنی باعث کاهش ۳ برابر مصرف سموم در استان شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران میزان مصرف سموم را پیش از اجرای این طرح حدود ۱۲ هزار تن اعلام کرد و گفت: در سال ۹۴ میزان مصرف سموم برای تمام محصولات کشاورزی تولیدی در این استان که حدود ۷ میلیون تن بوده به ۳ هزارو ۳۰۰ تن رسید./باشگاه خبرنگاران
نظر شما