به گزارش قدس آنلاین، وحید احمدی روز پنجشنبه در مراسم آغاز به کار سیزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در جمع خبرنگاران افزود: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اکنون در نقطه عطف جهشی برای حضور در منطقه و سطح بین المللی قرار دارد.
وی یادآور شد: اکنون شرکت های دانش بنیان از فروش دانش فنی در داخل فراتر رفته و وارد بازار بین الملل و صادرات شده اند.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه سال گذشته در فن بازار ملی، ۷۷ میلیارد تومان قرارداد منعقد شد، اظهار کرد: پارسال در مجموع ۲۸۰ میلیارد تومان قرارداد فروش دانش فنی در کشورمان داشتیم.
وی ادامه داد: سال گذشته در جریان جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی ۱۰۰ میلیارد تومان قرار داد سرمایه گذاری و فروش دانش فنی منعقد شد که صادرات و سرمایه گذاری خارجی این جشنواره در سال ۹۵ نیز نزدیک به ۱۰ میلیون یورو بوده است.
معاون وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در دولت یازدهم از مرحله فرهنگ سازی عبور کرد و وارد مرحله عملیاتی کردن طرح های نوآورانه شد.
احمدی افزود: تلاش مسئولان این جشنواره این بوده که هر سال یک نوآوری و حرکت جدید علاوه بر روند کلی داشته باشند که از نمونه های آن در سه سال اخیر می توان به ورود دانشگاه های کارآفرین، واحدهای صنعتی و سرمایه گذاران خارجی و ایجاد نشاء (نقطه شروع ارتباط) اشاره کرد.
وی با بیان اینکه جشنواره شیخ بهایی، جایگاه ویژه ای در توسعه فناوری کشورمان دارد، افزود: رویکرد امسال جشنواره و نمایشگاه طرح های کسب و کار و فرصت های سرمایه گذاری با توجه به نامگذاری امسال به «اقتصاد مقاومتی، تولید - اشتغال» حائز اهمیت است.
معاون وزیر علوم، ایجاد نشاء (نقطه شروع ارتباط) برای دیدار و مذاکره افراد صاحب ایده و فناوری با مجموعه های سرمایه گذار و تجاری ساز را از برنامه های مبتکرانه این جشنواره خواند و اظهار کرد: برگزاری المپیاد طرح های کسب و کار دانشجویی در این جشنواره نیز از برنامه های شاخص آن است.
وی با اشاره به استقبال زیاد دانشجویان از این جشنواره، تصریح کرد: از حدود ۸۰۰ طرح رسیده به دبیرخانه جشنواره امسال حدود ۶۰۰ طرح کسب و کار دانشجویی بوده است.
احمدی همچنین با اشاره به حضور دانشگاه های سرمایه گذار و کارآفرین در جشنواره سیزدهم شیخ بهایی، گفت: آیین نامه جدیدی در وزارت علوم ابلاغ شده که دانشگاه ها نیز می توانند در طرح های فناورانه و کسب و کار سهیم باشند و سرمایه گذاری کنند.
وی افزود: این سرمایه گذاری نه به معنای مالی بلکه بیشتر در زمینه نیروی انسانی، دانش فنی و آزمایشگاهی است.
سیزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به عنوان بزرگترین رویداد کارآفرینی کشور با هدف ترویج و توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری، معرفی فن آفرینان به عنوان موتور حرکت و توسعه اقتصاد دانش بنیان و ایجاد فضای تعامل در میان فعالان عرصه های مختلف فن آفرینی به مدت ۲ روز تا هشتم اردیبهشت امسال در مجموعه سیتی سنتر اصفهان برگزار می شود.
این جشنواره در ۲ بخش اصلی مسابقه ای و غیر مسابقه ای برگزار می شود که بخش مسابقه ای جشنواره شامل قسمت های طرح کسب و کار آزاد، المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی، فن آفرینان و فرصت های سرمایه گذاری است.
بخش غیر مسابقه ای جشنواره ملی شیخ بهایی نیز شامل نمایشگاه، تالار مذاکره و سمینارهای آموزشی است و امسال ۹۰ فرصت سرمایه گذاری جهت جذب سرمایه گذار در این بخش معرفی می شود.
نظر شما