به گزارش خبرنگارقدس آنلاین، کیوان محمدی در مراسم روز کار و کارگر شهرستان سیاهکل اظهار داشت: بیکاری یکی از بزرگترین معضلاتی است که جامعه ما با آن درگیر است و تولید و اشتغال به سرمایه نیاز دارد ، اگر سرمایه نباشد خود به خود تولید هم نخواهد بود و در نتیجه اشتغالی هم به وجود نمی آید.
وی ادامه داد: اگر می خواهیم تولید و اشتغال داشته باشیم، باید سرمایه گذار را وارد منطقه خود کنیم و این کار بصورت سرمایه گذاری توسط او یا فروش سهام به افراد برای تجمیع سرمایه و تشکیل کارخانه یا شرکت تولیدی انجام می گیرد.
محمدی خاطرنشان کرد: پول و سرمایه وقتی وارد منطقه شود، خود به خود تبدیل به کارخانه، هتل و موسسه های مختلف اقتصادی می شود و به تبع آن، این موسسه ها نیاز به نیرو دارند و تولید اشتغال رخ خواهد داد.
وی ادامه داد: دولت یازدهم چند شعار را مدنظر قرار داده که یکی از آنها تعامل با جهان و رفع تنش ها و دنبال کردن آرامش برای جذب سرمایه گذار بود زیرا منطقه ای که در آن تنش و درگیری باشد، هیچ وقت سرمایه وارد نمی شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان گفت: دولت با رفع این تنش ها و تعامل با دنیا در مرحله ی اول به دنبال سرمایه گذاری ایرانی هایی که سرمایه خود را در خارج از کشور سرمایه گذاری می کردند، بود و در مرحله بعد بدنبال جذب سرمایه گذار خارجی است.
به گفته محمدی، دولت یازدهم در شرایط سختی روی کار آمد، زمانی که دلار از ۹۰۰ تومان به ۳۸۰۰ تومان رسیده بود و هنوز هم با همین قیمت باقی مانده که این، به معنای ثبات نسبی اقتصادی است.
وی خاطرنشان کرد: در سال های ۹۱ و ۹۲ حدود ۸۰ هزار کارخانه راکد در کشور داشتیم که غیرفعال شده بودند اما امروز دولت توانسته ۲۲ هزار تعداد از این کارخانه ها را با تزریق سرمایه فعال کند.
نظر شما