تحولات لبنان و فلسطین

رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران فعالیت این انجمن در وقوع بحران ها را با سابقه زلزله گناباد در سال ۱۳۴۷ معرفی و بیان کرد: در مدیریت بحران هایی چون حادثه پلاسکو و ریزش معدن گلستان حمایت های روانی و اجتماعی از بازماندگان حادثه، مردم و امدادگران داشتیم.

ارائه خدمات مددکاری اجتماعی در حوادث پلاسکو و معدن آزادشهر

سیدحسن موسوی چلک در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «قدس آنلاین» به حادثه اخیر معدن گلستان اشاره کرد و گفت: یکی از مواردی که در مدیریت بحران، قبل، حین و پس از وقوع حوادث ضروری است، توجه به حمایت روانی و اجتماعی از بازماندگان، مردم و کسانی که درگیر امداد هستند می باشد.

وی ادامه داد: طبعتاً انجمن مددکاران اجتماعی ایران از سال ۱۳۴۷ در این راستا فعال بوده و زلزله گناباد به مشاوره و مددکاری برای حادثه دیدگان فعال بودند و در حوادث حضور داشتند.

رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران به دستور العملی که سازمان مدیریت بحران در رابطه با مددکاری در بحران تهیه کرد، اشاره و عنوان داشت: سازمان مدیریت بحران این مصوبه را با در نظر گرفتن مسئولیت هایی برای انجمن مددکاری اجتماعی ایران در نظر گرفت.

موسوی چَلَک خاطر نشان کرد: مددکاران اجتماعی در بخش حمایت های اجتماعی در کنار متخصصین حوزه روانی و زیستی مسئولیت دارند همچنان که سازمان های اجتماعی دیگر در این حوزه فعال هستند و این مهم موضوعی است که نیاز به تقویت بیشتر دارد.

وی به طرح جامع حمایت اجتماعی در سوانح و بلایا که توسط مددکاران اجتماعی ایران نوشته شده نیز پرداخت و گفت: مسئولیت اجرای این طرح را بر عهده داشتم و در تدوین این طرح انجمن مددکاران اجتماعی ایران حضور جدی داشتند و وظایفی برای آنها پیش بینی شد.

رییس انجمن مددکاری اجتماعی ایران به توضیح بخشی از دستور العمل کار در حواث و بلایا پرداخت و افزود: این موضوع به بازتوانی روانی و اجتماعی بر اساس تجارب موجود و مستندات پرداخته است و هم اکنون مبنای عمل دستگاه ها در مواقع بحران هاست و در حادثه پلاسکو و معدن نیروهای مددکار اجتماعی در قالب اورژانس اجتماعی وارد صحنه می شوند و حضور دارند.

موسوی چَلَک گفت: هم اکنون نسبت به گذشته ظرفیت های مددکاران اجتماعی در سوانح و حوادث طبیعی و غیر طبیعی به نسبت قبل بسیار بیشتر شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.