به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، احمد سلیمانی پور صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: با توجه به درخواست های مکرر مردم برای اهدای درخت و یا کاشت درخت به مناسبت های مختلف، طرح اهداء نهال توسط سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اصفهان کلید خورد.
وی ادامه داد: سال گذشته برای اولین بار ۲۳۰هزار نهال به یاد شهدای والا مقام انقلاب اسلامی کاشته شد اما معتقدیم این اقدام باید به صورت مستمر، در طول سال و با برنامه ریزی در قالب نهادهای مردمی انجام شود و در مناسبت های گوناگون درخت با هزینه و مشارکت مردمی و کمک گرفتن از نهادهای دولتی با رعایت ضوابط و قوانین کاشته شود.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: بر همگان آشکار است حرکت هایی که با مشارکت و حمایت مردم و از بطن مردم باشد از ضریب موفقیت بالایی برخوردار و گامی در راستای توسعه پایدار خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه در چشم انداز آینده بخشی از فضاهای سبز شهری و یا جنگلها توسط مردم احداث و توسعه می یابد، گفت: با اجرای طرح اهدای نهال می توان به احیای باغات در اصفهان کمک کرد.
سلیمانی پور تصریح کرد: امروزه قدر و بهای کاشت درخت بر هیچکس پوشیده نیست، همچنان که احادیث و روایات گوناگونی از ائمه و بزرگان ما که بر منزلت و ارزش این سنت پسندیده صحه می گذارد، به جا مانده است.
وی بیان کرد: در طرح اهداء نهال افراد با مراجعه حضوری، از طریق وب سایت یا درگاه الکترونیکی سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان ثبت نام و با پرداخت هزینه درخت، تعیین نوع و تعداد نهال، هزینه کاشت و نگهداری آن در یک دوره ۶ ماهه، ثبت نام خود را انجام می دهند.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان افزود: برای مثال برای فارغ التحصیلان دانشگاه اصفهان یک سایتی را مشخص کردیم که در روز معین برای کاشت نهال جمع می شوند و طی مراسمی نهالی را با دست خود می کارند و به رسم یادبود به آن ها کارتی اهدا می شود که آن کارت در واقع سندی است که در اختیار فرد قرار می گیرد که به عنوان مثال تعداد ۲ یا ۵۰ نهال غرس شد و حتی NGO های حفظ محیط زیست هم می توانند این کار را انجام بدهند.
وی ادامه داد: اگر تعداد اهدا نهال به ۲۰۰ درخت برسد یک روز مشخصی را اعلام می کنیم و این امکان نیز وجود دارد که اگر بخواهند پلاکی به نام آنها نصب شود.
سلیمانی پور با درخاست از رسانه ها برای تبلیغ اهداء و نذر نهال بعنوان یادواره و یادبود، گفت: ایرانیان سالهاست برای استقبال از افراد، مراسم های ملی و مذهبی، تولد افراد و یا بروز نقاط عطف در زندگی از جمله ازدواج و فارغ التحصیلی به قربانی کردن دام، تهیه تاجهای گل و صرف هزینه جهت اجرای مراسم ویژه می پردازند، اما اگر با ایجاد یک ساختار رسمی و قانونی در برگزاری جشنها و مراسم گوناگون کاشت نهال در آحاد مردم نهادینه شود، می تواند جایگزین بسیار مناسب و به یادماندنی باشد.
نظر شما