تحولات لبنان و فلسطین

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه رفاه اجتماعی به شکل مذموم آن را قبول نداریم گفت: رفاه اجتماعی یعنی اینکه جامعه نباید از مشکلات اقتصادی و بیکاری رنج ببرد.

بیکاری فزاینده در کشور رنج آور است/ تصویب سند ۲۰۳۰ یعنی تعلیق داوطلبانه سند مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی

 به گزارش «قدس آنلاین»،  حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز در جمع تعدادی از طلاب و روحانیون در تالار آدینه تهران اظهار کرد: هویتی که پیدا کرده ام، وابسته به ولایت و ارزش هاست و می دانم که عنایت شما به خاطر همین هاست.

وی افزود: در اصول تمدن ساز اسلام، اصولی نظیر فرهنگ، دین مداری، استقلال و رفاه اجتماعی را می بینیم و اگر به یک اصل توجه شود و اصل دیگر توجه نشود، مشکلات جدی برای آن ایجاد خواهد شد.

رئیسی ادامه داد: رفاه اجتماعی به شکل مذموم آن را قبول نداریم؛ رفاه اجتماعی یعنی اینکه جامعه نباید از مشکلات اقتصادی و بیکاری رنج ببرد. اگر برای ایجاد رفاه، امنیت به خطر بیفتد، نادرست است. اگر برای امنیت، استقلال مخدوش شود هم نادرست است.

نامزد ریاست جمهوری تاکید کرد: آیا برای رفاه، استقلال و فرهنگ حساب هست یا خیر؟ اگر می خواهیم کاری کنیم نباید امنیت به مخاطره بیفتد. اصول تمدن ساز ما نباید یکدیگر را تهدید کنند.

وی با بیان اینکه مشکل کشور نگاه یک جانبه به مسایل است گفت: مسایلی که در چهار سال گذشته اتفاق افتاد، یک روبنا و یک نگاه ظاهری دارد. روحانیون، مرجع و جایگاه مطمئنی برای مسایل سیاسی و اجتماعی مردم هستند.

رییسی درباره معضل بیکاری تصریح کرد: جلوی چشمان ما شهرک های صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل می شوند. بیکاری فزاینده در کشور رنج آور است. بالای ۶ میلیون بیکار وجود دارد. آقایان می گویند، شغل ناقص؛ یعنی هر کسی یک ساعت کار کند، شاغل محسوب می شود؛ فرهنگ ما این مساله را قبول نمی کند. در فرهنگ ما باید حداقل ۲ روز در هفته کار داشته باشد، تا بگوئیم آن شخص کار دارد.

وی با اشاره به مساله عدالت اجتماعی گفت: یادمان نرود که در زمان انقلاب، ما از عدالت صحبت می کردیم. امام عدالت را فریاد زد و با همان فریاد از دنیا رخت بربست. اختلاف طبقاتی در جامعه غوغا می کند. غنی، غنی تر و فقیر، فقیر تر شده است.

رییسی افزود: از ابتدای انقلاب بسیاری از کارهای نشدنی با انقلابی گری و کار جهادی، شدنی شد. ما قرار بود که دولتی در طراز اسلام داشته باشیم.

وی با اشاره به ادعای دولت مبنی بر تسهیل روابط بانکی گفت: چرا وزارت خارجه برای فرستادن پول به سفارت خانه ها نمی تواند از بانک استفاده کند. یکی از مشکلات ما با این دولت، محرمانگی و درست صحبت نکردن است. چرا دولت حاضر نشد با وجود رسیدگی قوه قضاییه، یک شکایت از زنجانی انجام دهد؟ کمیته ۵ نفره ای دارد نفت را با تخفیف به دلال ها می فروشد؛ چند روز دیگر این مساله درز خواهد کرد.

رییسی با اشاره به سند ۲۰۳۰ گفت: این سند در شورای عالی تصویب شده یا در دولت؟ تصویب این سند یعنی تعلیق داوطلبانه سند مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی. شما عدالت جنسیتی را پذیرفته اید یا برابری جنسیتی را؟ این دو با یکدیگر متفاوت است.

وی افزود: آقایان می گویند این سند را می پذیریم و اگر هر جا غلط داشت، اصلاح می کنیم؛ خب چرا این سند را با سند ملی تطبیق نمی دهید؟

رییسی با بیان اینکه فقر، بیکاری، سند ۲۰۳۰ پولشویی و برجام از جلوه های این نگاه غلط است گفت: این نگاه غلط، کشور را دارد به سوی خطرناکی می برد. دولت بنیه دفاعی کشور را تحقیر می کند. ما باید افتخار کنیم که شهر موشکی زیرزمین و انواع سلاح داریم که اگر هر جا مشکلی پیدا شد، از آن ها استفاده کنیم.

نامزد انتخابات با اشاره به رکود و تورم گفت: رکود و تورم نیاز به مدیریت جدی دارد. اینکه می گویند تورم ۸ درصد است، چون رکود وجود دارد؛ اگر رکود نباشد، آیا باز هم تورم ۸ درصد باقی خواهد ماند؟   بروید از بازاری ها بپرسید که آیا رکود هست یا خیر. اگر از رکود رد شده اید ما را هم عبور بدهید.

وی در ادامه تصریح کرد: دولت به جای گزارش دادن به مردم، فقط هراس ایجاد می کند. ما با این حرف ها جا نمی خوریم اما این حرف ها برای کسانی که انتظار نداریم، بد است. اخلاق انتخاباتی ما باید با بقیه جاهای دنیا فرق کند. من بیش از هر چیز دیگری به عقل مردم اعتقاد دارم.

نامزد انتخابات تاکید کرد: کشور برنامه کم ندارد؛ مشکل به مدیریت اجرایی بازمی گردد. مگر دولت نمی گوید ۱۰۰ روزه می خواهد گزارش بدهد و اصلاح کند، خب از همین الان شروع کند.

رییسی در ادامه با اشاره به دلیل حضورش در انتخابات گفت: خداوند جایگاه معنوی بالایی را درجارو کشی حضرت رضا برای من قرار داده است. آستان جای راحتی بود و این مقدار تهمت و افترا نداشت. وظیفه ای روی دوش من است که اگر کوتاهی شود، می دانم فردا باید در برابر خداوند پاسخ بدهم.

وی با اشاره به ادعای دولتی ها گفت: می گویند با اتوبوس آدم می آورید؛ خب خودتان می آمدید در شهر خودتان در سمنان می دیدید که چگونه مردم می آمدند. در قضایای ۸۸ می گفتند که مردم با آب میوه می آیند اما مردم در نهم دی آمدند و گفتند که جرات دارید بعد از این به خیابان ها بیایید. حضور این جمعیت ها، به نوعی اعتراض به وضع موجود است. اگر صدای این ها را نشنوند، یک روز می شنوند که دیگر دیر خواهد بود.

نامزد ریاست جمهوری در پایان توصیه ای به طلاب حاضر کرد و گفت: به حلقه اطراف خود اکتفا نکنید؛ اجتماعاتی هستند که با تبلیغات تحت تاثیر قرار می گیرند. البته آنچه ملاک است، رای مردم است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.