به گزارش قدس آنلاین، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی اعتمادی در این باره اظهار داشت: در پی وصول یک فقره پرونده با موضوع انتشار تصاویر خصوصی و هتک حیثیت اقدامات اولیه توسط کارشناسان این پلیس در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به اظهارات شاکیه و مستندات و ادله های جمع آوری شده مشخص شد متهم یا متهمین با هویت ناشناس و با استفاده از ترفند و شگردهای خاص اقدام به برقراری ارتباط با شاکیه نموده و در نهایت اقدام به سرقت هویت و تصاویر خصوصی وی کرده اند.
این مقام انتظامی گفت: طی پیگیری های به عمل آمده مشخص گردید متهم با مطالب و اطلاعات سرقتی اقدام به ایجاد پروفایل جعلی در یکی از شبکه های پیام رسان کرده است و با درج مطالب غیر اخلاقی سعی در افزایش بازدید از پروفایل مزبور را می کرد .
رئیس پلیس فتا استان ادامه داد: با اقدامات تخصصی و ادله های جمع آوری شده متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد.
سرهنگ اعتمادی با اشاره به اینکه متهم با مواجهه شدن با مستندات جمع آوری شده صراحتا به بزه ارتکابی خود اعتراف کرد افزود: در این راستا پرونده متشکله به همراه متهم به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بجنورد تحویل شد.
توصیه پلیس فتا :
متاسفانه امروزه شاهد افزایش پروندههای هتک حیثیت در محاکم قضائی هستیم، پروندههایی که در پی غفلت کاربر و عدم توجه به توصیهها به وجود آمده است و به راحتی نه تنها آبروی کاربر بلکه آبروی خانواده وی از سوی یک مجرم سایبری به حراج گذاشته می شود و چه زندگیهایی نیز در این میان از بین رفته و منجر به طلاق شده است. به اشتراک گذاشتن عکس های خصوصی و خانوادگی در فضای مجازی بویژه شبکه های اجتماعی موبایلی به منزله اینست که کاربر آلبوم خانوادگی خود را در اختیار افراد غریبه قرار دهد.
در نگهداری عکسها و اطلاعات محرمانه خود نهایت دقت و تلاش را داشته باشند، کاربران باید فیلمها و اطلاعات شخصی خود را رمزگذاری کرده و به هیچ وجه عکسها و فیلمهای شخصی و خانوادگی خود را در شبکههای اجتماعی به اشتراک نگذارند.
سودجویان با سوء استفاده از عکسهای برخی کاربران شبکههای اجتماعی، به ساخت صفحات جعلی با عکس این افراد اقدام میکنند و از این طریق اقدام به تهدید و هتک حیثیت می کنند.
نظر شما