به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، اوایل اسفند سال گذشته بود که هیئت اقتصادی به ریاست محمدرضا صالحی استاندار و با حضور جمعی از فعالان بخش خصوصی با عزیمت به دو کشور آلمان و فرانسه کوشیدند با معرفی فرصت های سرمایه گذاری این استان به صاحبان صنایع و سرمایه اعم از شرکت های خارجی و ایرانیان مقیم اروپا، هم چنین بازاریابی برای محصولات تولیدی بومی این خطه، گام دیگری برای توسعه ظرفیت های اقتصادی و رونق بیشتر عرصه کار و تولید بردارند. حضور مدیران و فعالان اقتصادی مرتبط با سه حوزه کشاورزی، گردشگری و صنعت و معدن به عنوان اولویت های اصلی توسعه خراسان شمالی در این هیئت، نویدبخش جذب سرمایه گذاران علاقه مند و ارزآوری و اشتغال زایی مناسب برای این استان در حال توسعه بود.
وی در پایان آن سفر با ارائه گزارش هایی از دیدارهای انجام شده با سرمایه گذاران آلمانی، فرانسوی، هلندی و اسپانیایی و نیز شماری از هموطنان مقیم اروپا خاطرنشان کرد: در این دیدارها تلاش شد با بهره گیری از فضای پسابرجام، خراسان شمالی به طرف مقابل، معرفی و شناسانده شود.
صالحی همان زمان در تشریح ارزیابی خود از سفر هیئت اقتصادی استان به اروپا، ضمن موفقیت آمیز خواندن این رویداد، تصریح کرد: در این دیدارها اطلاعات صنایع بزرگ استان و ظرفیت های توسعه آن ها و لزوم ایجاد صنایع وابسته یا پایین دستی را ارائه کردیم که مقرر شد طرف های مذاکره ما با سفر به استان، با این ظرفیت ها از نزدیک آشنا شوند.
به گفته وی، قابلیت های خدادادی خراسان شمالی در حوزه انرژی های پاک و قابلیت ایجاد نیروگاه های برق خورشیدی و بادی، از دیگر مزیت های معرفی شده به سرمایه گذاران مشتاق اروپایی بود که با استقبال آنان همراه بود. وی در آن روزها ابراز امیدواری کرد: طی ماه های آینده با حضور طرف های خارجی مذاکره شونده در این سفر و عملیاتی شدن سرمایه گذاری های بالقوه، نتایج عملی این رویداد برای عموم مردم استان ملموس تر شود.
اکنون با سفر متقابل هیئت تجاری و سرمایه گذاری اروپایی به خراسان شمالی، زمینه توسعه همکاری های دوجانبه و انعقاد قرارداد در حوزه های مورد علاقه دو طرف، بیش از پیش فراهم می شود.
این در حالیست که خراسان شمالی سال گذشته با کسب رتبه نخست صدور مجوزهای سرمایه گذاری خارجی که مبلغی معادل ۳ میلیارد و ۳۷۸ میلیون دلار را شامل می شد، رکوردار بهره گیری از فضای پسابرجام شد.
البته مهندس صالحی در چند نوبت، از این مجوزها به عنوان کلید ورود به عرصه سرمایه گذاری یاد و تصریح کرده است: باید با همدلی و همکاری همه مدیران و دستگاه های متولی، زمینه عملیاتی شدن این مجوزها که به منزله رشد تولید و اشتغال و رونق صادرات و ارزآوری برای استان و کشور خواهد بود، فراهم شود.
نظر شما