عبدالحسین قاسم زاده در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین با اشاره به اینکه بیشترین مصرف خونی به شهرستان اهواز مربوط است، اظهار کرد: ۵۰ درصد مراکز درمانی و بیش از ۶۰ درصد تخت های جراحی در این شهرستان متمرکز هستند.
وی افزود: خیلی از بیماران از شهرستان های اطراف و استان های همجوار به علت تجهیزات پزشکی پیشرفته و پزشکان حال حاضر که در این جا وجود دارد به اهواز معمولا اجراع داده به همین علت بیشترین مصرف خون به این شهرستان اهواز اختصاص دارد.
رییس سازمان انتقال خون خوزستان در ادامه با بیان اشاره به اینکه مدت زمان نگهدار خون محدود است و از سوی دیگر بیماران بیمارستان ها خون تازه نیاز دارند گفت: به همین دلیل نیاز به خون، یک نیاز همشیگی است از مردم تقاضا می کنیم که با برنامه زمان بندی ۳ و ۴ماهه برای مردان و زنان خانم به سازمان انتقال خون جهت اهدا خون مراجعه کنند.
قاسم زاده درخصوص رتبه استان خوزستان در سطح کشور در تولید خون و فرآورده های خونی عنوان کرد: استان خوزستان معمولا پس از استان های تهران، شیراز و اصفهان با توجه به حجم جمعیت در جایگاه های سوم تا چهارم می گیرد.
وی بابیان اینکه بیشتر از ۹۶ درصد اهدا کنندگان خون نیز آقا و ۴ درصد خانم هستند اعلام کرد: در سطح استان خوزستان نیز دریافت کنندگان خون نیز ۵۰ به ۵۰ بین مردان وزنان بوده است.
رییس سازمان انتقال خون خوزستان بیان کرد: عمدتا بیماران اورژانسی بیشترین مصرف خون را دارند وهمچنین بیماران خاص، تالاسمی ها و هموفیلی ها گروه های دریافت کنندگان بیشترین خون در استان هستند.
قاسم زاده کم سن ترین و بالاترین سن اهدا کننده ی خون در استان خوزستان را نیز به ۱۸ و ۶۳ سال برشمرد و گفت: نسبت به اقدام جمعیت استان خوزستان ۲۴ در هزار است و نسبت به کشور نیز ۲۵ در هزار نفر جمعیت است.
وی ادامه داد: خوزستان یک درصد نسبت به کشور در اهدا خون کمتر است و این بسته به نیاز استان تعیین می شود در زمان هایی نیز نیاز کمتر یا بیشتر می باشد و این سازمان اقدام به تهیه می کند.
رییس سازمان انتقال خون خوزستان با اشاره به اینکه همیشه باید تجهیزات سازمان انتقال خون به روزی باشد، گفت: از سوی سازمان برنامه و بودجه استان باید اعتبار بیشتر برای این سازمان در نظر گرفته، جهت اینکه دست آورده هایی که به دست آورده ایم را بتوانیم حفظ کنیم.
قاسم زاده در ارتباط با اعتبارات سازمان انتقال خون خوزستان در سال ۹۵ اظهار کرد: سال گذشته نیز ۷۰۰ میلیون تومان در بخش تجهیزات و عمرانی برای این سازمان درنظر گرفته شد که متاسفانه از این رقم تنها ۲۰۰ میلیون تومان اختصاص داده شد و برای امسال اکنون اعتباری هنوز اعلام نشده است.
لازم به ذکر است در سطح استان خوزستان ۱۳ پایگاه انتقال خون در حال فعالیت می باشند.
۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۲
کد خبر: ۵۳۸۳۸۲
اهواز-رییس سازمان انتقال خون خوزستان گفت: سال گذشته نیز ۷۰۰ میلیون تومان در بخش تجهیزات و عمرانی برای این سازمان درنظر گرفته شد که متاسفانه از این رقم تنها ۲۰۰ میلیون تومان اختصاص داده شد.
زمان مطالعه: ۲ دقیقه
نظر شما