به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران، مجتبی اکبری با اعلام اینکه بیش از یکهزار نجاتگر و ناجی در ۳۶۵ نقطه پرخطر از سواحل استان استقرار یافتند، اظهار کرد: تیمهای امداد و نجات ساحلی جمعیت هلال احمر از آغاز طرح کاهش غریق در سوم خرداد تاکنون، ۷۳۱ نفر نیز با مراجعه به پایگاهها و پست های امداد و نجات ساحلی از خدمات درمان سرپایی برخوردار شدند.
وی اضافه کرد: یکی از بزرگترین و گسترده ترین عملیات امداد و نجات در کشور، اجرای طرح امداد و نجات ساحلی در ایام تابستان است که با مدیریت جمعیت هلال احمر استان در قالب کمیته کاهش غریق و تلفات انسانی در ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی مازندران اجرا می شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه این جمعیت همانند سال گذشته با تمام توان عملیاتی و امدادی در اجرای این طرح حضوری فعال و محوری دارد، اضافه کرد: تلاش داریم با پایش روزانه فرآیند اجرایی این طرح، کاهش حداکثری خسارات و تلفات ناشی از غرق شدن هموطنان در دریا را شاهد باشیم.
اکبری به مسافران و گردشگران ساحلی توصیه کرد هشدارهای نجاتگران هلال احمر و ناجیان غریق مستقر در سواحل را جدی بگیرند و از شنا در نقاط پرخطر پرهیز کنند.
نظر شما