قدس آنلاین-گروه استان ها: کمبود آب موجب شده تا پای تانکر های اب نیز به بازر سیاه باز شود و هر تانکر در فصل کم آب تا ۶۰۰ هزار ریال خرید و فروش شود.
متاسفانه هر چه قدر از بندر چابهار فاصله می گیریم عمق محرومیت ها نیز فزونی گرفته تا آنجا که روستاهای بخش منطقه دشتیاری، تلنگ و پلان دیگر اثری از آب آشامیدنی و لوله کشی نیست.
آبرسانی جوابگو نیست
هوتک در بلوچستان واژه ای شناخته شده است و به چاله های آبی اطلاق می شود که از جاری شدن آب باران شکل می گیرد و لذا مردم این روستا مجبورند تمام نیاز های خانواده و دام هایشان را از این چاله های گل آلود تامین کنند و بهایی ب میزان مشکلات روده ای بپردازند.
مردم این روستاها حدود ۵ کیلومتر در هوای گرم و گاهی پای پیاده و با چارپا برای تهیه آب آشامیدنی خودشان را به هوتک روستاها که وضعیت نه چندان مناسبی است تامین می کنند.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان چابهار در این رابطه می گوید: از ۴۳۸ روستای شهرستان چابهار فقط ۱۶ روستا آب سالم و بهداشتی بصورت شبانه روزی دارند.
وی با اشاره به این موضوع که آب شرب بعضی از روستاها با تانکر آبرسانی می شود ادامه می دهد: متاسفانه این آب جوابگوی مردم نیست و آنها ناچارند از آب گندیده هوتک ها استفاده کنند.
نظر شما