به گزارش قدس آنلاین، رضا نجفی افزود: تغییر الگوی کشت و توسعه کاشت محصولات گلخانهای متناسب با شرایط اقلیمی منطقه، یک نیاز ضروری در بخش کشاورزی استان است.
نجفی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان دارای تنوع اقلیمی بسیار مناسبی است، ادامه داد: به واسطه وجود شرایط آب و هوایی مناسب امکان پرورش و تولید تمامی محصولات گرمسیری، معتدل و سردسیری در این استان وجود دارد که این قابلیت در نوع خود و با مقایسه با سایر استان ها منحصر به فرد است.
وی گفت: این تنوع موجب شده است تا در شمال استان شاهد تولید انگور یاقوتی زودرس و در جنوب استان شاهد تولید میوه های گرمسیری از قبیل چیکو، انبه، گواوا و موز و خرما باشیم.
رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان استعدادهای فراوان در زمینه کشاورزی دارد.
وی بیان کرد: مهمترین راه رونق کشاورزی استان، استفاده بهینه از آب و خاک، اجرای طرحهای نوین آبیاری به ویژه انتقال آب با لوله، توسعه صنعت بیمه آب و خاک کشاورزی است.
وی تاکید کرد: سهم عمده ای از اشتغال استان وابسته به بخش کشاورزی است.
رئیس جهادکشاورزی استان در ادامه به پروژه های افتتاحی هفته دولت نیز اشاره کرد و گفت: هفته دولت ۲۶۰ پروژه بخش کشاورزی در سطح استان سیستان و بلوچستان آماده افتتاح و بهره برداری قرار گرفته است.
وی با اشاره به دو پروژه ملی که بر توسعه بخش کشاورزی بسیار مهم و اساسی است افزود: سامانه مدار بسته انتقال آب با لوله به شمال استان و اجرای سیستمهای نوین آبیاری در سطح یکصد هزار هکتار در سطح استان از جمله طرحهای اساسی در استان می باشد که در دست اجرا است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ از ۲۲ هزار تن در سال ۹۲ به ۴۶ هزار تن در سالجاری، افزایش تولید تخم مرغ از ۴هزار و ۲۰۰ تن در سال ۹۲ به ۱۵ هزار و ۲۰۰ تن در سال ۹۶، افزایش بسته بندی و نگهداری خرما از ۴۲ هزار تن به ۱۲۰ هزار تن را از دستاوردهای دولت در ۴ ساله گذشته اعلام کرد.
نجفی بیان کرد: خرید گندم از ۱۹ هزار تن در سال ۹۲ به ۷۶ هزار تن در سالجاری رسیده است و صادرات خرما با ۱۰ برند به ۱۲ کشور جهان ارسال می شود.
وی سرمایهگذاری ۴۳۲ میلیارد تومانی طی ۴ سال دولت معادل سرمایه گذاری ۱۵ ساله در بخش عنوان کرد که ۱۲۳ میلیارد تومان آن سرمایه گذاری بخش خصوصی است.
منبع: ایسنا
نظر شما