به گزارش قدس آنلاین، محمد حسین ماجدی اردکانی با بیان این خبر اظهار داشت: در اردکان بیش از ١٨٠ واحد تولید فرآورده های کنجدی وجود دارد که تنها با پروانه کسب به فعالیت مشغول هستند و در این مقطع از زمانه، بر ساماندهی کیفی واحدهای تولیدی مذکور خصوصا روغن کنجد کاملا تاکید می گردد.
وی افزود: کالا هایی همچون،ارده ،حلوا ارده،روغن ارده،روغن کنجد،کنجد بار،گز کنجدی،آرد کنجد،حاجی کنجدوشیره کنجد، بخش عمده فرآورده های کنجدی را شامل می شوند. محصولات کنجدی سرشار از مواد معدنی ازقبیل ،آهن،فسفر،کلسیم،منیزیوم و ویتامین های BوF هستند که هر کدام از مواد گفته شده دارای خواص بسیارخوب و مفیدی بوده که بدین سبب اهمیت مصرف فراورده های مذکور را بیش از پیش روشن می سازد.
ماجدی تصریح کرد: از بین محصولات گفته شده،روغن کنجد به دلیل فواید زیادش،ملکه روغن ها ی مایع محسوب شده و از آنجایی که این روغن ،مشمول استاندارد اجباری است، واحدها ی تولیدی مربوطه،ملزم به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد هستند،چرا که بر اساس ماده ۹ قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،هرگاه اجرای استاندارد در مورد کالاهایی اجباری اعلام شود،پس از انقضای مهلت های مقرر ،تولید،تمرکز،توزیع و فروش این گونه کالاها با کیفیت پایین تر از استاندارد مربوط ویا بدون علامت استاندارد ایران ممنوع می باشد.
مدیرکل اداره استاندارد استان خاطر نشان ساخت: ضمن لزوم هماهنگی با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، خواستار اجرای هماهنگ این طرح در اسرع وقت هستیم.
نظر شما