به گزارش قدس آنلاین، دکترهادی زارع با اعلام این خبراظهارداشت : واحد های بسته بندی مجاز مورد تایید دامپزشکی، گوشت را در شرایط بهداشتی و کنترل شده تحت نظارت ناظرین فنی بهداشتی، بسته بندی نموده و پس از نصب برچسب مشخصات، محصولات خود را روانه بازار مصرف می نمایند.
وی افزود: با توجه به اینکه برروی برچسب مذکور اطلاعاتی از قبیل شرایط نگهداری، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و کد پروانه بهره برداری بهداشتی دامپزشکی درج شده ، مصرف کنندگان می توانند با توجه به اعتبار این اطلاعات با اطمینان اقدام به خرید و مصرف این محصولات نمایند.
زارع درخصوص قطعه بندی مرغ گفت: تنها کشتارگاه های صنعتی طیور که دارای شرایط بسته بندی بوده و نیز کارگاه های بسته بندی مجاز با داشتن مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی می توانند نسبت به قطعه بندی و بسته بندی مرغ اقدام نمایند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خاطرنشان ساخت: فروش گوشت به خصوص گوشت مرغ و چرخ کرده گوشت قرمز به صورت فله ای غیر مجاز بوده و در قصابی ها نیز در صورت درخواست مشتری و در حضور وی گوشت چرخ شده و تحویل داده شود.
وی در پایان به مردم توصیه کرد: با تهیه گوشت مورد نیاز خود از مراکز مجاز و توجه به نوع بسته بندی ودارا بودن برچسب مشخصات معتبر، ضامن سلامت خود و اعضای خانواده شان باشند.
نظر شما