تحولات لبنان و فلسطین

اهواز_مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت:عاملهای زیادی در تنگی نفس در این استان خوزستان نقش دارندکه از جمله آن گیاه کنو کارپوس، فلرهای نفتی و ... است.

عامل های زیادی در تنگی نفس استان خوزستان نقش دارند

به گزارش قدس آنلاین؛ کیامرث حاجی زاده در همایش آموزشی مدیریت بحران با موضوع بهداشت و درمان با بیان این که صنایع بزرگ باید پیوست‌های زیست محیطی را رعایت کنند تصریح کرد: به جز درخت کنوکارپوس عواملی مانند فلرهای نفتی نیز عامل آلودگی و تنگی نفس در خوزستان هستند چراکه در شهری مانند دزفول تعداد درختان کنوکارپوسی بیشتر از آبادان و خرمشهر است اما مردم آبادان و خرمشهر بیشتر دچار تنگی نفس شدند.

وی بیان کرد: استخراج نفت از تالاب هورالعظیم بدون در نظر گرفتن مسائل زیست محیطی موجب خشک شدن تالاب شد در حالی که می توانستند بدون ایجاد یک کانون ۱۰ هزار هکتاری ریز گرد، نفت را استخراج کنند.

وی خوزستان را استانی دائم‌البحران خواند و بیان کرد: زیرساختهای خوزستان پیش از انقلاب اسلامی ساخته شدند و در طول جنگ نیز از بین رفتند و فرسوده شدند این در حالی است که پس از آن با افزایش جمعیت استان زیرساخت‌های توسعه پیدا نکردند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان سدسازی غیرکارشناسانه بر دجله و فرات، احاطه نداشتن مسئولان عراق بر وضعیت محیط زیست کشورشان به خاطر جنگ و درگیری، نبود دستگاه های پایش و هواشناسی در عراقرا از جمله عوامل موجب بروز مشکلاتی برای پایش هواشناسی خوزستان اعلام کرد.

وی با بیان این که حدود پنج هزار هکتار از اراضی جنوب شرق اهواز نهالکاری شده است اظهار کرد: کانال آبرسانی به نقاط فوق بحرانی تا پایان آبان سال جاری احداث و آب اندازی می شود.

وی گفت: برخی از مسئولان نسبت به تعهدات خود در زمینه مشکلات تنفسی پایبند نبودند و حتی بعضی شرکت‌ها حاضر به تامین و تهیه ماسک هم نشدند.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.