به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی گیلان، دکتر یوسفزاده چابک از روزمرگی به عنوان مهمترین مشکل پیشروی نهادهای دولتی یاد کرد و گفت: محیط دولتی باید پویا و فارغ از یاس و نا امیدی باشد.
وی تصریح کرد:شرایط کنونی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز بیتاثیر از شرایط جامعه نیست، اما دانشگاه در این شرایط سخت با برنامهریزی در صدد است تا خود را به نقطه مطلوبی که شایسته آن است، برساند، چرا که ما اعتقاد داریم برای رسیدن به موفقیت، برنامهریزی ضروری و لازم است .
یوسفزاده چابک با بیان اینکه طرح تحول سلامت یکی از موفقیتهای بزرگ نظام است، خاطر نشان کرد: هنوز ثمرات طرح تحول سلامت به خوبی برای مردم ملموس نشده است و این میتواند باعث یاس و نا امیدی در جامعه شود.
وی ادامه داد: هنوز وضعیت بدهی بیمهها به سیستم بهداشت و درمان مشخص نیست و راهکار مناسبی که بتواند دانشگاههای علوم پزشکی را از وضعیت موجود خارج نماید، عملیاتی نشده است .
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار امیدواری کرد:با تعیین اهداف و انسجام دادن به حرکتها بر اساس یک برنامه مشخص، میتوان موجبات ارتقای همه جانبه مردم را در حوزه سلامت فراهم کرد. بنابراین باید بر اساس برنامه و تعیین اولویتها مسیر حرکت را ترسیم کرد.
یوسفزاده تاکید کرد: با داشتن یک برنامه مناسب، فرایندها بهبود مییابند و بهبود فرایندها نیز منجر به چابکی در ارائه خدمات میشود اما لازمه ثبات و پایداری این بهبود، تغییر در نیروی انسانی است. تغییر در نگرشها، روشها و داشتن برنامه فردی، و بدون این تغییرات هیچ برنامهای محقق نخواهد شد. بیشک تغییر آدمها با نصیحت و موعظه امکانپذیر نیست و نیاز به برنامه، هدایت و رهبری دارد .
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر رعایت ارزشهای نهادینه شده در دانشگاه، تصریح کرد:به منظور اطمینان از پایبندی به اخلاق حرفهای در همه حوزههای تحت پوشش دانشگاه به ویژه در حوزههای آموزش و پژوهش، تشکیل شورای عالی اخلاق پزشکی به عنوان بالاترین شورای دانشگاه، از آغاز سال جاری در دستور کار دانشگاه قرار گرفته است. یقینا برای مدیریت اخلاق در سازمانها، باید بتوان ارزشها را اندازهگیری کرد و بهبود بخشید .
یوسفزاده یادآور شد:بازنگری در برنامهها باعث چابکی در ارایه خدمات میشود و پایبندی مسئولین و مدیران به اجرای برنامه راهبردی میتواند سبب استقرار برنامه در سطوح کارشناسی شود .
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به راهاندازی کمیتههای سبک زندگ مردم و کمیته رفاه در دانشگاه از این کمیتهها به عنوان بازوان اجرایی طرح مدیریت بیماریهای غیر واگیر یاد کرد و خاطرنشان کرد:بهبود سبک زندگی میتواند سبب ایجاد روحیه،نشاط و شادابی در کارکنان شود و این لازمه حرکت یکپارچه و منسجم در همه سطوح دانشگاه است.
وی در پایان گفت: در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی گیلان دارای پتانسیلهای زیادی است و برای دستیابی به موفقیت باید بتواند از این ظرفیتها استفاده نماید. امروز برنامههای راهبردی حوزه سلامت در گیلان وارد مرحله عملیاتی شده است و در این مسیر، استفاده از تکنیکها و روشها جهت تحقق اهداف، تعیین کننده است .
نظر شما