به گزارش قدس آنلاین، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینکه فرد متقاضی وام باید حداقل ۲۰ درصد از سرمایه پروژه اشتغالزایی خود را داشته باشد،گفت: در کنار آن از متقاضی وثیقه هم اخذ می شود.
ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: استقبال از ارائه طرح تسهیلات به روستائیان عالی بود، زیرا نظام برای توسعه مناطق روستایی این طرح را مصوب کرده است.
آورده مالی و وثیقه؛ شرط پرداخت تسهیلات اشتغال به روستائیان
او افزود: ما از حدود یکسال پیش با بانک سینا پروژههایی با سود ۸ درصد را داشتیم، لذا بیش از ۱۰ هزار پروژه در سامانه کارا ثبت و مورد قبول واقع شده که بخش اعظم آن مربوط به طرح های کشاورزی است.
وی گفت: از فردا تمامی استانها پروژه هایی را که به بانکها ارسال می کنند، تا مشمول دریافت تسهیلات شوند.
* بانکهای عامل، کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک
رضوی گفت: بانکهای عامل کشاورزی، ۷۵۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی گرفته و همین میزان را هم باید بیاورد و دو بانک توسعه تعاون و پست بانک و نیز صندوق کارآفرینی امید هم یک ۲۵۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه گرفته و باید معادل همین رقم را هم بیاورند، ولی در مجموع ۶۰۰۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی اخذ می شود که در مجموع با سود ۶ درصد به متقاضیان پرداخت شده و برای روستاهای مرزی همین تسهیلات با سود ۴ درصد پرداخت میشود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: اشتغال پایدار یعنی هرشغلی که ۷ سال مداومت داشته باشد را می گویند که کارگروه فنی نیز باید این امر را تایید کند.
او افزود: اشتغال پایدار، درآمدزا بود و نیز بومی بود طرح اشتغال از جمله عواملی است که موجب میشود تا فرد مشمول دریافت این تسهیلات شود.
رضوی افزود: این سرمایه گذاری باید در روستاها و عشایر و نیز روستاهای مرزی صورت میگیرد.
او گفت: خود سرمایه گذار باید ۲۰ درصد از سرمایه را خود بیاورد، وثیقه باید داشته باشد و بانک هم توجیه اقتصادی پروژه را هم تایید کند که بعد از طی این مراحل ۲۰ تا ۲۵ درصد از مبلغ تسهیلات به روستایی پرداخت می شود، در مرحله بعد بررسی می شود که پروژه در چه مرحله است تا اگر پیشرفت خوبی داشت، درصد دیگری از مبلغ تسهیلات پرداخت شود.
او گفت: محل اجرا و استقرار ماشین آلات به عنوان وثیقه به حساب می آید که اگر کم بود، از سفته و نیز سند خانه مسکونی هم میتوان استفاده کرد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: به تمامی نواحی صنعتی نیز سرمایه در گردش اعطا می شود که کارمزد آن ۱۰ درصد است، تمام روستائیان از سال سوم شروع به پرداخت وام خود می کنند، ولی این پرداخت برای طرح سرمایه در گردش پس از ۶ ماه صورت میگیرد.
منبع: شبکه خبر
نظر شما