تحولات منطقه

جوین_ فرماندار شهرستان جوین اعضای شورای اسلامی شهر نقاب را به هم دلی فرا خواند و گفت: نبود اماکن فرهنگی و تفریحی در سطح شهرستان جوین و به ویژه شهر نقاب مشکلی است که باید حل شود.

فرماندار شهرستان جوین، شورای اسلامی شهر نقاب را به همدلی فراخواند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش خبرنگارقدس آنلاین، نماینده عالی دولت در شهرستان جوین گفت: فقر شدید اماکن تفریحی در سطح شهرستان جوین و به ویژه شهر نقاب که حدود یک دهه از ارتقای آن به شهرستان می گذرد، مشهوداست، و مردم از کمبود اماکن تفریحی رنج می برند، به طوری که شهروندان جوینی همواره از این موضوع ابراز گلایه می کنند.  

فرماندار شهرستان جوین اظهار داشت: وسعت شهر نقاب به صورت طولی بوده، و حدود ۵ کیلومتر طول و یک ونیم کیلومتر عرض دارد، با ۷۰۰ هکتار مساحت و ۱۵ هزار نفر جمعیت اماکن تفریحی مناسبی ندارد.  

حسین جمشیدی خاطر نشان کرد: متاسفانه شهر نقاب ازتجمیع ۶ محله نقاب، کلاته آقامحمد، ملایجرد،  سردارآباد، شمس آباد و قدر آباد بوجود آمده، به همین خاطر ناهماهنگی بین محلات وجود دارد.  

وی تصریح کرد: پارک ۵ هکتاری در محلی مناسب انتخاب شده، ولی مشکلات مالی شهرداری و سایر اختلافات موجود فعلا برای فعال کردن اجرای عملیات راه به جایی نبرده است.  

جمشیدی اعضای شورای اسلامی شهر نقاب را به هم دلی فرا خواند، و گفت: ادامه این روند آسیب بزرگی به بدنه اجتماعی شهر نقاب و در نهایت به شهرستان جوین وارد می کند.  

وی افزود: با توجه به اعتبار اختصاصی تملک های دارایی شهرستان جوین به شهرداری نقاب، شهرداری نسبت به شروع عملیات اجرایی اقدام نماید، تا در آینده با بهبود وضعیت مالی شهرداری پارک ۵ هکتاری تکمیل شود.  

یکی از معتمدین شهر نقاب گفت: وجود فضاهای سبز اختصاصی مانند پارک‌ها ضرورت نخست زندگی شهری است، شهروندان به ویژه بازنشستگان محلی برای تفریح و ورزش برای گذراندن لحظاتی در آرامش و سکوت نیاز دارند.  

سردار آبادی تصریح کرد: تغییر چهرۀ شهر در نبود فضای سبز از زیان‌های خطر آفرین از جمله رشد آلاینده‌ها و اختلالات جدی برای آینده شهروندان می باشد.  

وی یادآورشد: یکی از شاخص‌های رفاه شهری افزایش تسهیلات و امکانات زیست محیطی  و زندگی بهتر است، و شهر بدون داشتن مراکز تفریحی شهر ایده‌الی برای مردم آن منطقه نخواهدبود.
 منجی فر یک عضو شورای شهر نقاب گفت:شهرستان جوین با جمعیت  بیش از ۵۵هزار نفر از داشتن یک مجتمع تفریحی با وسائل مجهز  و به روز محروم بوده، و اغلب شهروندان برای گذراندن اوقات فراغت به شهرستان های همجوار مثل اسفراین -اطراف کشت وصنعت جوین و نقاطی که آب و هوای لطیف داشته باشد، اوقات تفریحی خود را سپری می کنند.  

 وی افزود: در این شهرستان که به شهر مشاهیر شهرت دارد، انتظار مردم در زمینه امکانات تفریحی و فرهنگی بیش از آن چیزی است، که اکنون مشاهده می‌کنند، و اگر امکانات تفریحی فراهم شود، گردشگران فراوانی راجذب خواهد کرد.  

 یکی از شهروندان نقابی گفت: امروز حقیقتا شهرستان جوین دچار فقر اماکن تفریحی است، به طوری که مردم و خانواده های این منطقه مکان های مناسب و به روزی را برای تفریح ندارند.  

عیدمحمد نقابی اظهارداشت: شهرستان جوین با جمعیتی بیش از ۵۵ هزار نفر از داشتن مراکز تفریحی نظیر شهربازی محروم باشد، و خانواده ها برای پرکردن اوقات فراغت فرزندان خود به مناطق اطراف مراجعه کنند.  

انصاری یکی دیگر از شهروندان نقابی در این خصوص گفت: عدم وجود فضای تفریحی و ورزشی مناسب در شهرستان برای گذراندن اوقات فراغت جوانان  باعث به وجود آمدن معضلات بزرگ فرهنگی و اجتماعی می شود.  

وی افزود: نبود زیرساخت های تفریحی و فرهنگی در شهرستان های کوچک یکی از دلایل مهاجرت مردم به کلان شهر ها می باشد.  

یک عضو شورای دیگر شهر نقاب اظهار داشت: کمبود امکانات تفریحی در شهرستان جوین احساس می شود، به همین خاطر برنامه هایی را در این زمینه در دستور کار داریم.  

وکیلی در خصوص احداث پارک ۵ هکتاری شهر نقاب گفت: بخش ورودی این پروژه اجرا شده، و یکی از دلایل توقف کار تغییر مدیریت شهرداری است.  

وی تصریح کرد: برنامه ریزی هایی انجام شده، تا  در ۴ سال آینده بخش قابل توجهی از این بوستان به بهره برداری برسد، تا مردم بتوانند از این مکان تفریحی استفاده کنند.  

مسئول فضای سبز شهرداری نقاب بیان داشت: در کنار احداث بوستان ۵ هکتاری در نظر داریم، کار مطالعاتی برای احداث تعدادی پارک محلی را هم آغاز کنیم، چرا که محلاتی از شهر مثل محله سردار آباد از وجود امکانات تفریحی و پارک بی بهره است.  

علی اصغر وکیلی افزود: یکی از پیشنهادات بنده در این خصوص ایجادپارک خطی در کال محله شمس آباد روبروی دادگستری شهرستان جوین می باشد.  

 شایان ذکر است:طرح احداث پارک ۵ هکتاری به عنوان طرح توسعه گلزار شهدای گمنام در نظر گرفته شده، که بالغ بر ۶۲ درصد فضای سبز و مکان های تفریحی و ۱۸ درصد اماکن فرهنگی در آن پیش بینی شده است، و در صورت تکمیل پارک ۵ هکتاری مراجعان به زیارت شهدای گمنام از فضای مناسب پارک بهره مند خواهند شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.