به گزارش خبر نگار قدس، ابراهیم جلیلی گفت: نمایشگاهی از تولیدات هنرآموزان این کارگاه در شهر ازندریان دایر شد که از امروز تا ۱۲ اسفندماه از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ عصر آماده بازدید علاقه مندان است.
وی افزود: رویداد همدان ۲۰۱۸ فرصتی است برای معرفی ظرفیتهای هنری در حوزه صنایع دستی در عرصه ملی و بین المللی، به همین منظور از توانمندی مناطق برای استفاده از فرصت برگزاری نمایشگاه ها بهره خواهیم برد.
وی ادامه داد: برای ایجاد کارگاه آموزشی ازندریان ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات از محل توسعه اشتغال روستایی و عشایری به مدیرعامل شرکت آرتا سپیدار یاس پرداخت شد که زمینه اشتغال هشت تن را در این کارگاه ایجاد کرده است.
جلیلی با بیان اینکه شهر ازندریان و روستاهای همجوار آن ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه صنایع دستی دارند، گفت: ایجاد کارگاه آموزشی مرواربافی فرصت بسیار مغتنمی برای توسعه این هنر در بخش های مختلف این شهر و روستاهای اطراف آن است.
وی بیان کرد: امیدواریم با حضور بیشتر بانوان در حوزه صنایع دستی بتوانیم کارگاه های آموزشی را در سطح شهرها و بویژه روستاهای این شهرستان دایر کرده و شاهد تولیدات بیشتر صنایع دستی هنرمندان باشیم تا بتوانیم ظرفیت های هنری ملایر را جهانی معرفی کنیم.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با بیان اینکه دولت حمایت های ویژه ای را در ارایه تسهیلات اشتغالزایی بویژه در حوزه صنایع دستی و گردشگری دارد، افزود: در حال حاضر پنج نوع تسهیلات اشتغالزایی به هنرمندان صنایع دستی و گردشگری این شهرستان پرداخت می شود.
جلیلی ملایر را در صنایع دستی مبل و منبت و مروار بافی از شهرستان های پیشرو در کشور دانست و اظهار کرد: هم اکنون بیش از ۷۰۰ هنرمند در ۲۵ روستای این شهرستان مشغول به فعالیت در رشته مرواربافی هستند.
وی ادامه داد: این هنر هم اکنون در بسیاری از روستاهای ملایر همچون الفاوت، انوج، علوی، گوراب، داویجان و می آباد توسط بانوان به عنوان یکی از بهترین مشاغل خانگی در حال انجام است.
جلیلی با بیان اینکه ملایر شهر نخست کشور در هنر مروار بافی است، گفت: در حال حاضر کارگاه های مختلف مروار بافی توسط یکی از کارآفرینان برتر ملایری در ۱۱ روستا دایر است و بیش از ۱۲۰ هنرمند در این کارگاه ها شاغل هستند.
شهرستان ملایر حدود ۶۰ درصد از هنر مرواربافی کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما