به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، وحید حیدریان ظهر دوشنبه در آیین رونمایی از سامانه مدیریت نگهداری و تعمیرات تجهیزات و تاسیسات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه اهمیت جایگاه حوزه معاونت خدمات شهری نه تنها در مجموعه شهرداری بلکه خارج از این مجموعه بر هیچ کسی پوشیده نیست، افزود: سالانه تنها برای نگهداری شهر یکهزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا در بخش های جمع آوری زباله، نگهداری فضای سبز و نظافت شهری هزینه شود، این در حالی است که مردم با پرداخت عوارض تنها ۳۰ درصد این مبلغ را پرداخت میکنند.
وی با اشاره به اینکه از طریق سیستمهای مکانیزه و تحلیل اطلاعات می توان هزینهها را مدیریت کرد، تصریح کرد: اگر بهترین سیستمها وجود داشته باشد، اما دادههای صحیحی وارد سیستم نشود، تحلیلها و نمودارهای آماری ادرست نخواهد بود.
مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری اصفهان با بیان اینکه هر گاه سازمان فاوا در کنار حوزه بهره بردار قرار گرفته، اتفاقات خوبی رقم خورده است، گفت: امروز نقطه عطفی در فرایندهای خدمات شهری است و مدیران حوزه خدمات شهری می توانند این سیستم را به خوبی در شهرداری نهادینه کنند.
وی خاطرنشان کرد: با ارزش افزوده این نرم افزار کوچک می توان به اهمیت آن پی برد.
حیدریان گفت: نگهداری شهر اصفهان سالانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با استفاده از سامانه مدیریت نگهداری و تعمیرات تجهیزات و تاسیسات شهری شهرداری اصفهان این هزینه ها به طور چشمگیری کاهش و به درآمدهای این نهاد اضافه می شود.
مدیر پروژه سامانه مدیریت نگهداری و تعمیرات تجهیزات و تاسیسات شهری شهرداری نیز در این مراسم گفت: سامانه مدیریت نگهداری و تعمیرات تجهیزات و تاسیسات شهری شهرداری اصفهان به درخواست حوزه خدمات شهری شهرداری اصفهان در سال ۱۳۹۴ در دستور کار سازمان فاوا شهرداری قرار گرفت و مراحل نیاز سنجی، تدوین سند شرح خدمات، انتخاب پیمانکار و اجرای پروژه آغاز شد.
محمد حسین خلیلیان خاطرنشان کرد: اصفهان تنها کلانشهر کشور است که مدیریت نگهداری و تعمیرات تجهیزات شهری آن از طریق سیستم مکانیزه یکپارچه انجام میشود.
وی با بیان اینکه این سامانه در حال حاضر در منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان اجرا شده و به صورت آزمایشی مورد بهره برداری قرار گرفته است، ابراز امیدواری کرد ابتدای سال ۹۷ در سایر مناطق شهرداری نیز راهاندازی شود.
مدیر پروژه سامانه مدیریت نگهداری و تعمیرات تجهیزات و تاسیسات شهری شهرداری تامین شناسنامه تجهیزات، ثبت سوابق تعمیرات و نگهداری و در مجموع کاهش هزینههای حوزه خدمات شهری را از جمله اهداف راه اندازی این سامانه برشمرد و گفت: هدف اصلی این نرم افزار، تعمیرات پیشگیرانه است.
وی با بیان اینکه این پروژه را یک کمیته راهبردی متشکل از تیم اجرایی در سازمان فاوا، شهرداری و پیمانکار هدایت کرده است، افزود: نرم افزار این سامانه تحت وب و app موبایل است، مهمترین مورد استفاده از این نرم افزار تحلیل دادهها و استفاده از نتایج آن برای مدیریت و نظارت بهینه در حوزه تعمیرات و نگهداری معاونت خدمات شهری شهردای اصفهان است.
نظر شما