به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، حجت الاسلام سیدفتاح مرتضوی در خطبه های پیش از نماز جمعه شهر قزوین در مسجدالنبی (ص) با اشاره به ظرفیت های شهر و استان قزوین اظهار داشت: قزوین شهر بزرگی بوده که بزرگان بسیاری از جمله شهید بابایی، مرحوم حاج سید علی اکبر ابوترابی و افتخار خانواده های ابوترابی، شهیدحسن پور، شهیدالله یاری، شهیدچگینی و شهید رجایی در آن پرورش یافته است.
وی افزود: قزوین شهر ایمان و شهر انبیاء است و افتخار می کنیم که منسوب به این شهر و دیار هستیم.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان قزوین باطرح این سوال که «چگونه می شود که یک انسان پله های ترقی را طی کند و بعد از چندین دهه به عنوان آیت الله معرفی شود و به مرحله زهد و تقوا برسد و مورد محبت همه قرار بگیرد؟»، گفت: ذره ذره پیشرفت قزوین مدیون مرحوم آیت الله باریک بین است و آن مرحوم خود را خادم شهدا و شهر قزوین می دانست؛ اگر امروز دانشگاه امام خمینی بین المللی در این شهر و استان فعال است و دانشجویان بسیاری (۸ هزار دانشجو) را از جای جای کشور و دنیا پذیرش می کند به برکت خدمات ارزنده آیت الله باریک بین است.
مرتضوی یادآور شد: تأسیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در سال ۶۳ توسط خدمات مرحوم آیت الله هادی باریک بین محقق شد و آن مرحوم علاوه بر خدمت رسانی در حوزه بهداشت و سلامت در حوزه ها و عرصه های دیگری همچون مدرسه سازی و توسعه حوزه علمیه نیز فعالیت می کرد.
وی اضافه کرد: کلمه «طیبه» به معنی توحید و اعتقاد به خدا و خدا را در همه جا شاهد و ناظر دیدن است که مرحوم آیت الله باریک بین به این مرحله از عرفان رسیده بود.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان قزوین خاطرنشان کرد: اگر به کلمه «لاحول ولاقوه الا بالله: هرچه حرکت در دنیا است از سمت خداست» و کلمه «انا لله و انا الیه راجعون» توجه کنیم در زندگی سعادتمند می شویم و آیت الله باریک بین به مرحله توحید و تقوا و مراقبه رسیده بود و به این دو کلمه همواره توجه داشت و تمام فعالیتهایش را براساس این دوکلمه دنبال می کرد.
مرتضوی به اثرات توحید در زندگی انسان و به ویژه مرحوم آیت الله باریک بین اشاره و عنوان کرد: فردی که به مرحله توحید برسد به دنبالش مرحله مراقبه در وی ایجاد می شود و در مراحل بعدی، محبت فرد در دل های تمام افراد ایجاد می شود که مرحوم آیت الله باریک بین از این جنس انسان ها بود.
نظر شما