به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، مهدی مقوم صبح سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: ۹۸ پروژه مخابراتی در هفته ارتباطات در زمینه های تاسیس، توسعه و نصب در سطح استان یزد به مبلغ۶۶ میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.
مدیر مخابرات منطقه یزد گفت: در استان یزد ۷۰۳ هزار و ۷۰۰ شماره تلفن ثابت وجود دارد که ۵۴۷ هزار و ۲۰۰ شماره مشغول به کار هستند و در ۱۵۰ مرکز تلفن شهری و روستایی قرار دارند.
وی افزود: ضریب نفوذ تلفن ثابت ۴۷ و ۴ دهم درصد است و متوسط کشور ۳۸ است که حدود ۹ واحد ضریب نفوذ تلفن ثابت از کشوری بالاتر است.
مقوم تصریح کرد: در بحث تلفن همراه یک میلیون و ۵۰۰ هزار شماره در استان یزد وجود دارد که یک میلیون و ۳۰۰ هزار شماره مشغول به کار است و برای هر ۱۰۰ نفر جمعیت استان یزد ۱۱۳ شماره تلفن همراه کار می کند و در طی شبانه روز نزدیک یک میلیون شماره موبایل در پیک کاری در حال کار هستند.
وی افزود: استان یزد از جمله استانهایی است که نسل ۴ و نیم جی را داراست و آخرین نسلی که در دنیا وجود دارد ۵ جی است که هنوز در حال انجام تست است.
مدیر مخابرات منطقه یزد گفت: مجموعا ۲ هزار و ۲۵۴ کیلومتر از جاده های استان یزد تحت پوشش تلفن همراه هستند وظرفیت دیتا استان یزد ۱۶۱ هزار پورت است و ۷۳ هزار پورت مشغول بکار است.
مقوم اظهار داشت: در حال حاضر ۶ سایت وای فای در شهر یزد برقرار است و ۷۳ هزار و ۵۰۰ پورت ای. دی. اس. ال توسط شرکتهای دیگر در استان یزد فعال هستند.
مدیر مخابرات منطقه یزد گفت: در زمینه ارتباطات راه دور ۲ هزار و ۹۸۱ کیلومتر فیبر بین شهرها و روستاها و مراکز تلفن و سازمانها و شهرستانها در استان یزد با ظرفیت انتقال ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار بین این سیستم ها فراهم شده است.
مقوم افزود: در مجموع ۷۹۵ روستا دارای ارتباط مخابراتی هستند و ضریب نفوذ تلفن در روستاها ۴۰ و ۶ دهم نفر است.
وی گفت: در یکسال گذشته ۸ هزار و ۵۵ شماره تلفن ثابت در استان یزد ایجاد شده و ۱۲۱ هزار و ۸۵۰ شماره تلفن همراه جدید دایر شده است و طی این مدت ۲۹۷ تکنولوژی سایت بی. تی.اس وارد مدار شد و ۶ هزار و ۴۰۰ پورت دیتا برای ظرفیت استان یزد دایر شده است و ۵۹۴ هزار تلفن ثابت در روستاها اضافه شده است.
مقوم اظهار داشت: در سال گذشته ۸۸۰ شماره تلفن بر بستر فیبر از مخابرات تا مقصد مشترک دایر شده است و مجموعا ۵۲ کیلومتر فیبر کابل نوری در استان اضافه شده است و ۶ مرکز تلفن روستایی تعویض سوئیچ انجام شده و ۶ مرکز روستایی به سیستم جدید مجهز شده اند.
وی افزود: طی یک سال گذشته ۸۷۵ پروژه با اعتبار ۸۷ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است و ۹۸ پروژه با اعتباری ۶۶ میلیارد ریال در هفته ارتباطات به بهره برداری می رسد و منابع مالی پروژه ها از طریق درآمدهای شرکت مخابرات انجام می شود.
مقوم در مورد برنامه های سال ۹۷ گفت: ۳۴ سایت تلفن همراه ایجاد می شود و ۱۲ هزار پورت دیتا و ۴هزار و۷۰۰ شماره نیز به بستر فیبر و خدمات دیتا و صوت مجهز می شوند و همچنین ۱۱ سایت وای فای شهری در یزد دایر می شود تا نقاط مختلف و مهم را تحت پوشش خود درآورد.
وی افزود: برای خدمات بهتر پروژه پی. او.تی. ام در ۱۱۱ نقطه استان نصب می شود و ظرفیت انتقال استان را برای مخابرات و سایر تلفن های همراه ایجاد می کند و ظرفیت انتقال را چندین برابر افزایش می دهد تا طی ۱۰ سال آینده در بخش انتقال دچار مشکل نباشیم.
مدیر مخابرات منطقه یزد اظهار داشت: استان یزد جزو ۵ نفر اول از نظر شاخص ها از لحاظ امکانات زیر ساختی در کشور است و در بخش ارتباطات در سال ۹۷ افزایش تعرفه و قیمت نداشتیم و بدهی مردم استان یزد در بخش تلفن همراه حدود ۷ میلیارد تومان و در بخش تلفنهای ثابت حدود ۸ میلیارد تومان است.
نظر شما