علی بختیاری با انتقاد از اینکه باغوحشها به اسارتگاه و شکنجهگاهی برای حیوانات تبدیل شدهاند، وضعیت آنها را نامطلوب خواند و گفت: متأسفانه 30 درصد باغ وحش های کشور غیراستاندارد است و استانداردهای حداقلی در آنها رعایت نمیشود.
نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی بر لزوم نظارت مداوم محیط زیست بر فعالیت باغ وحش ها تاکید کرد و گفت: حیات گونه های نادر جانوری و حیوانات در باغ وحش های غیراستاندارد در معرض تهدید قرار دارد زیرا تغذیه حیوانات مورد توجه مناسب قرار نگرفته و در فضاهای کوچک و غیربهداشتی نگهداری می شوند.
وی با انتقاد از اینکه بر اساس آمار 30 درصد باغ وحش ها و مراکز نگهداری از حیوانات مجوز ندارند، تصریح کرد: فعالیت باغ وحشهای غیرمجاز ناشی از ضعف نظارتمحیط زیست است.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر لزوم ساماندهی باغ وحش های کشور، ادامه داد: جذب نیروی متخصص در باغ وحشها امری حائز اهمیت است که در برخی موارد مورد غفلت قرار میگیرد؛ متأسفانه مسئولان باغ وحشها بیشتر به فکر درآمدزایی هستند تا تأمین آرامش و سلامت حیوانات.
وی بر ضرورت استانداردهای لازم در باغ وحش ها و مراکز نگهداری از حیوانات تأکید کرد و گفت: شود، افزود: رعایت مسائل بهداشتی و تغذیه ای و جذب افراد متخصص در باغ وحش ها و مراکز نگهداری از حیوانات باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه سازمان حفاظت محیط زیست باید برخورد با باغ وحشهای غیراستاندارد را در دستور کار قرار دهد، تصریح کرد: متاسفانه وضعیت برخی باغ وحش ها به گونه ای است که بازدیدکنندگان در مقابل چشم عمومی حیوانات را مورد آزار و اذیت قرار می دهند این در حالی است که باغ وحش ها باید اماکنی برای آموزش مهربانی با حیوانات باشند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه سازمان های مردم نهاد می توانند همکاری لازم را با محیط زیست برای بهبود وضعیت باغ وحش ها داشته باشند، گفت: بهبود وضعیت باغ وحش ها نیازمند نظارت بیشتر محیط زیست و همکاری هماهنگ شهرداری، محیط زیست و سازمان های مردم نهاد است./
پایان پیام
نظر شما