تحولات منطقه

همدان - در جلسه‌ای با حضور مدیرعامل شرکت توزیع برق و مسئول سازمان بسیج اصناف استان همدان تفاهمنامه‌ای با هدف همکاری و همفکری در راستای گسترش فعالیت‌های مدیریت مصرف و آموزش و آگاه‌سازی مشترکین تجاری امضا شد.

امضای تفاهمنامه همکاری بین شرکت توزیع برق و بسیج اصناف استان همدان
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، در جلسه‌ای با حضور مهندس شهیدی مدیرعامل شرکت توزیع برق و سرهنگ عافیتی مسئول سازمان بسیج اصناف استان همدان تفاهمنامه‌ای با هدف همکاری و همفکری در راستای گسترش فعالیت‌های مدیریت مصرف و آموزش و آگاهسازی مشترکین تجاری امضا شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای نهادینه‌ کردن فرهنگ مدیریت مصرف برق در جامعه اظهار داشت: باید تمام تلاش خود را برای ترویج فرهنگ بهینه‌سازی مصرف برق و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در استان داشته باشیم.

محمدمهدی شهیدی افزود: این تفاهمنامه به مدت دو سال با موضوع همکاری اجرایی، کارشناسی و بهره‌گیری از امکانات و تجهیزات طرفین در سطح استان امضا شد که برای پیشبرد اهداف مود نظر می‌تواند مثمرثمر باشد.

وی با بیان اینکه امسال ۵ هزار و ۴۰۰ مگاوات نسبت به ظرفیت کاهش تولید انرژی برق داریم، گفت: بخش عمده این میزان را شرکت‌های توزیع باید جبران کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: سال ۹۶ نیز شرکت‌های توزیع با اقدامات مدیریت مصرف ۴ هزار مگاوات به وضعیت شبکه کمک کردند که کمک شایان توجهی از نظر ظرفیت‌سازی و همچنین منابع مالی داشت.

عمده مصرف برق استان با ۳۸ درصد مصرف در بخش کشاورزی

وی با بیان اینکه امسال نیز شرکت‌های توزیع باید بسیار جدی در این زمینه وارد شوند، افزود: عمده مصرف ما در استان با ۳۸ درصد مصرف در بخش کشاورزی است.

شهیدی ادامه داد: خوشبختانه امسال با بارش‌هایی که در فصل بهار داشتیم که در سال‌های اخیر بی‌سابقه بود پیک اردیبهشت ما امسال نسبت به سال گذشته کاهش خوبی داشت.

وی با بیان اینکه این بارش‌ها علاوه بر تأمین آب مورد نیاز بخش کشاورزی باعث شد تا درجه حرارت نیز به میزان قابل توجهی کاهش یابد که در مصرف انرژی نیز بسیار تأثیرگذار است، گفت: از ۵۵ هزار مگاوات مصرف انرژی برق در سال گذشته ۲۰ هزار مگاوات مربوط به بخش سرمایشی بود که حدود۴۰ درصد مصرف را شامل می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه عمده مصرف پیک در کشور به بخش سرمایشی برمی‌گردد، عنوان کرد: اگر در این بخش اقدامات خوبی صورت گیرد موجب کاهش مصرف شده و آثار خود را نشان خواهد داد.

وی با بیان پیک بار استان همدان در فصل تابستان از ساعت ۱۲ صبح تا ۱۶ و ۲۰ تا ۲۴ است، گفت: ما باید با برنامه‌ریزی در پیک روز و شب مصرف خود را کنترل کنیم.

شهیدی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در بخش کشاورزی و خانگی ابراز داشت: در بخش خانگی بیشتر اقدامات فرهنگی است تا با تشویق و ترغیب، مصرف‌کنندگان در ساعات پیک کمتر مصرف کنند.

لزوم کنترل مصرف برای کاهش پیک بار کشور

وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی نیز تفاهمنامه همکاری با کشاورزان منعقد می‌شود، ادامه داد: در بخش تجاری و اصناف نیز عمده مصرف مربوط به روشنایی است که در این زمینه مشترکین را به استفاده از لامپ‌های LED و وسایل برقی با راندمان بالا تشویق می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: ما با کنترل مصرف خود می‌توانیم به کاهش پیک بار کشور کمک کنیم.

وی افزود: در بخش سرمایشی با توجه به شرایط اقلیمی استان ما که کوهپایه‌ای است استفاده از کولرهای آبی بهینه و به‌صرفه است چراکه کولر گازی ۴ برابر کولر آبی برق مصرف می‌کند.

شهیدی با بیان اینکه سهمیه استان همدان ۷۰۲ مگاوات است که امیدواریم با اقدامات انجام شده پیک بار استان به این میزان نرسد، گفت: امید است با همکاری بسیج اصناف و گسترش فرهنگ مدیریت مصرف بدون اعمال خاموشی و به سلامت از پیک بار تابستان امسال عبور کنیم.

وی تصریح کرد: سال گذشته نیز سهمیه استان همدان ۶۹۲ مگاوات بود که پیک بار ما به ۶۶۳ مگاوات رسید و از این نظر رتبه دوم را در گروه سوم در کشور به دست آوردیم که امیدواریم امسال نیز با همکاری مردم این مهم را به انجام برسانیم.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان همدان نیز در این جلسه اظهار داشت: برای کارشناسان بسیج اصناف سمینار آموزشی را در برنامه داریم تا با آموزش مباحث لازم بتوانند در آگاه‌سازی واحدهای صنفی به خوبی ورود کنند.

لیدا یوسفی اظهار داشت: علاوه بر آموزش‌های لازم کتابچه، بروشور و... نیز در اختیار کارشناسان قرار می‌گیرد تا در مناطق هدف به فعالیت بپردازند و راهکارهای مدیریت مصرف برق را معرفی کنند.

لزوم ورود تخصصی‌ برای استفاده بهینه و فرهنگ‌سازی در مصرف برق

مسئول سازمان بسیج اصناف استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت بحث مدیریت مصرف اظهار داشت: با توجه به محدودیت منابع می‌توان از ظرفیت عظیم بسیج برای حفظ آن استفاده کرد.

سرهنگ حسن عافیتی با اشاره به عقد تفاهمنامه بین شرکت توزیع برق و بسیج اصناف استان همدان گفت: جامعه هدف ما حدود ۳۵ هزار واحد صنفی است که با اجرای مفاد این تفاهمنامه می‌توان به اهداف پیش‌بینی شده دست یافت.

وی با بیان اینکه ما باید کار فرهنگی بزرگی انجام دهیم، ابراز داشت: ما ظرفیت خوبی داریم و همه حوزه‌های بسیج به ویژه اصناف، اشراف و تعامل خوبی با واحدهای صنفی دارد که می‌توان از این امر برای دستیابی به نتیجه مورد نظر استفاده کرد.

مسئول سازمان بسیج اصناف استان همدان با اشاره به اینکه وظیفه ذاتی ما کمک به اصناف است، افزود: مدیریت مصرف نیز یکی از بهترین راه‌های کمک است که ما مصرف بهینه را آموزش دهیم و توجیه کنیم که با مصرف کمتر علاوه بر کمک به حفظ منابع ملی، مصرف خود مشترکین نیز پایین می‌آید که به سود آنها است.

وی با تأکید بر تشکیل جلسات کارشناسی تخصصی عنوان کرد: وظیفه ذاتی بسیج کمک به همه بخش‌ها است و با توجه به اینکه بسیج از بطن مردم است ظرفیت‌های خوبی دارد که می‌توان از آن بهره برد.

عافیتی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ما هر جا کم می‌آوریم بسیج گره‌گشا است، گفت: ظرفیت بسیج در واقع ظرفیت مردم و نخبگان است.

وی با بیان اینکه نیاز واقعی جامعه ما در بخش مصرف استفاده بهینه و فرهنگ‌سازی است، ابراز داشت: ما باید در این شرایط تخصصی‌تر و اجرایی‌تر و ویژه وارد شویم.

مسئول سازمان بسیج اصناف استان همدان با تأکید بر آموزش کارآمد تصریح کرد: ظرفیت انرژی کشور محدود است و با توجه به این امر ضرورت مسئله باید تبیین شود و راه آن نیز فقط آموزش است.

وی اظهار داشت: اگر برای مردم شرایط و حساسیت موضوع را بیان کنیم به طور قطع همکاری می‌کنند و برای عبور از این بحران و ورود به شرایط جدید و حفظ منابع باید این کار را انجام دهیم.

عافیتی با بیان اینکه همه باید وارد میدان شوند، خاطرنشان کرد: اینکه وارد گُود شویم و کاری انجام دهیم این مهم است چراکه منابع محدود بوده و باید آن را مدیریت کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.