حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز در جشنواره ملی فرهنگ کارآفرینی بانوان، خدمت و خودکفایی خانواده که در تالار همایشهای آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: این نشست و این حرکت حمایت از تولید خدمات و نظام خانواده بسیار حرکت ارزشمند و قابل تقدیر است.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه بدون تردید بانوان در نظام اسلامی همچون مردان میتوانند قلههای تعالی را درنورند، ادامه داد: ایمان و طریقه رسیدن بهخداوند در فرهنگ دینی، تفاوتی وجود ندارد.
وی با اشاره بهاینکه آنچه در نظامات غربی از بانوان وجود دارد یک عنصر مصرفکننده است؛ یادآور شد: در این حرکت نمادین میخواهیم اعلام کنیم که بانوان متولد و تولیدکننده هستند و میتواند در جامعه کارآفرین باشد و استعداد و ظرفیتهای خودش و جامعه را شناسایی کنند و بهکار بگیرد.
رئیسی ما در جامعه ظرفیت کارآفرینی بسیاری داریم؛ افزود: این ظرفیتها بهکار آفرینانی نیازمند است که بتواند سرمایه را بهدست بگیرند و از این ظرفیتها بهدرستی استفاده کنند تا در جامعه یک حرکت متفاوت درراستای تولید فنآوری، تولید علم و خودکفایی جامعه برداشته شود.
تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: ما در آستان قدس رضوی در یک کار نمادین نمایشگاهی از تولیدات خانواده برپا کردیم تا فرصتی برای معرفی و فروش برای این تولیدات باشد.
وی بیان کرد: حمایت قانونی از کارآفرینان اول گام درراستای حمایت از این افراد است و دومین مورد حمایت مالی تا یک ایده تبدیل بهتولید شود و سوم ایجاد زمینه برای عرضه این تولیدات و رسیدن کالا بهدست مشتری است.
رئیسی فضای مجازی را یکی از بسترهای خوب در زمینه کارآفرینی دانست و افزود: در هند پولی که از این فضا بهدست میآید بهاندازه پول نفت کشور ما است.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: با ایجاد زمینه میتوان برای ۴۰۰ شغل در فضای مجازی ایجاد کرد، با توجه بهاینکه عدهای زیادی از بانوان ما در این زمینه فارغالتحصیل هستند میتواند وارد این عرصه شوند و کارآفرینی کنند.
وی با اشاره بهاینکه کشور ۳۰۰ هزار کیلومتر ارتباط دریایی دارد؛ اظهار کرد: کشورهایی که از ما کمتر ارتباط دریایی دارند، سود ناخالصشان از دریا ۵۰ درصد بوده، این درحالی است که در خوشبینانهترین حالت، ما ۳ درصد سود ناخالصمان از دریا است.
رئیسی با بیان اینکه نگاه ما بهبانوان نه نگاه متحجرانه است، نه نگاه فمینیستی، بلکه یک نگاه متعادل که همان نگاه اسلامی است را داریم؛ یادآور شد: برای افزایش کارآفرینی در جامعه باید مسؤولان مشکلات کارآفرینی را در جامعه بشناسند و درراستای رفع آنها گام بردارند.
تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: این حرکت نمادین است، اماکار و تلاش جنبه نمادین نداشته باشد، جنبه حل مشکلات درراستای زمینهسازی برای کارآفرینی داشته باشد.
نظر شما